U trendu

Sakriti od njega koliko ste potrošile

Jedan od povremenih saveta koji se daju damama jeste taj da, ako puno troše na krpice, cipelice i slično, svog dragog lažu o tome, po principu da ga ono što ne zna ne može povrediti, i to će im obezbediti bračnu sreću. Međutim, laganje teško da može da obezbedi sreću u ma čemu – a laganje voljene osobe još i manje.
Da ne bune zabune, ne kažemo da će vaš dragi želeti da sazna svaki detaljčić vaše kupovine, šta ste sve razgledale, kako ste se premišljale, na kakvu ste "kravu" naišle, kako je neka rospija uzela poslednji par baš lepih cipela koji je bio vašeg broja… Gomilu takvih detalja zaista ne morate da mu prenesete.
Međutim, jedno je ne zasuti ga nepotrebnim detaljima, a nešto je sasvim drugo slagati ga o sumi novca koju ste potrošile. Da i ne spominjemo da ta laž teško da će se održati – novac koji nedostaje u budžetu se vrlo lako primeti. A onda ne samo da će ga naljutiti troškarenje novca koji vam je kao paru neophodan za nešto drugo već će ga naljutiti i to što ste ga lagale – niko ne voli da ga lažu, a laganjem voljene osobe izdajete poverenje nekog do koga bi trebalo da vam je stalo i ko bi trebalo da može da vam veruje.
Ne kažemo da sve dame ovako postupaju, niti da većina dama laže svoje partnere o tome koliko troše. Ako nemate običaj da lažete svog dragog, super! A ako imate, razmislite o mogućim dugoročnim posledicama svog postupka, kao i o dugoročnim posledicama toga što trošite više nego što možete sebi da priuštite. I razmislite da li su te dugoročne posledice zaista vredne uživanja koje osetite kad nabavite nekoliko materijalnih stvarčica.
Bez laganja voljene osobe, molimo vas. Laganje neće doprineti vašoj sreći, ni vašoj ljubavi (naravno, ovo se odnosi i na muškarce koji lažu svoje partnerke). Naprotiv.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.