Samo „svetice“ će upoznati sa mamom

Dvojstvo hetera/svetica postoji već jako dugo, a sa njim i uverenje da postoji određeni tip žena sa kojima muškarac može imati fenomenalan seks (za koji će, uglavnom, odrešiti kesu) i onaj drugi tip žene, sa kojom muškarac ne može toliko da uživa, ali koja je dobra i smerna i fina, pa će je muškarac ponosno upoznati sa svojom mamom i oženiti se njome. Iz tog starog dvojstva potiče i strah mnogih modernih devojaka od toga da, ako budu „suviše slobodne“ sa svojim partnerom, budu shvaćene kao nemoralne, kao žene sa kojima muškarac može da uživa, ali koje su neprikladne da budu supruge i majke.

Zaista, i dalje postoje muškarci koji ne žele da njihova supruga i majka njihove dece bude „suviše slobodna“ u intimnim odnosima (šta je suviše slobodno zavisi od slučaja do slučaja, često se pristajanje na oralni seks smatra takvim, ali to može biti čak i želja da se vodi ljubav uz upaljena svetla ili da se partner vidi nag).

Muškarac neće biti u potpunosti zadovoljan seksom koji ima sa takvom suprugom, pa se može desiti da ono što mu nedostaje potraži sa strane, zbog čega će osećati krivicu i gnušati se samog sebe i smatrati potpuno opravdanim što uvređena supruga, ako sazna za njegovo neverstvo, traži razvod; ako pristane da mu oprosti, njen „oreol svetaštva“ će još više porasti u njegovim očima, još više će je poštovati – mada i dalje neće preterano uživati u intimnim odnosima s njom. Ipak, biće ponosan na svoju uzornu suprugu i pamtiće kako je srećan bio kada se njegova mama složila da je ona baš fina devojka.

Srećom, sve je manji broj muškaraca koji ovako posmatraju stvari. Sve više njih shvata da je žena koja je voljna da prihvati eksperimentisanje u krevetu zapravo samo dovoljno opuštena s njima da bi poželela da istražuje sopstvene seksualne želje, nikako nemoralna. Prija im što im partnerka veruje dovoljno da bi se toliko opustila pored njih. Uz to, dovoljno su iskusni i da bi znali da je seks mnogo bolji kada postoje međusobna dublja osećanja.

Zato, drage naše dame, bez straha! Ako se radi o muškarcu koji je iole vredan pažnje, on će umeti da ceni to što mu njegova partnerka veruje i što je opuštena s njim i biće i više nego ponosan da je predstavi svojim roditeljima. Biće i više nego voljan da sa takvom ženom zasnuje porodicu, znajući da će ona kao majka umeti da nauči njihovu decu vrednosti ljubavi i poverenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.