U trendu

Seks-suša: 4 razloga zašto može da bude dobra za vas

Iako seks jača srce i produžava život, i sušna razdoblja imaju svojih prednosti, naročito za psihu. Višak vremena izvrsna je prilika za rad na sebi i telesnoj formi, piše Your Tango.

Bolja forma, više samopouzdanja

Žene tokom seksa mogu da budu izrazito nesigurne u svoje telo, da se preispituju da li su dovoljno dobre ili privlačne što loše utiče na njihovo samopouzdanje. Period bez seksa menja prioritete, pa se višak vremena može utrošiti na vežbanje i promenu ishrane. Bolja forma će podići samopouzdanje i poboljšati način na koji gledate svoje telo.

Prilika za istraživanje sopstvenog tela

Period bez seksa izvrsna je prilika za istraživanje sopstvenog tela. Od toga najviše mogu da profitiratju oni koji nikada sa partnerom nisu postigli vrhunac, pa sada mogu da saznaju šta ih uzbuđuje, a šta ne i koje dodire zapravo vole, tvrde stručnjaci.

Nema više drame ni straha od trudnoće

Život u paru uprkos svojim prednostima može da bude jako naporan. Partneri međusobno treba da se usklade i prave kompromise, pa i po pitanju seksa zbog čega su svađe neizbežne. Bez seksa nema ni drame što će smiriti živce, ali ni straha od neželjene trudnoće.

Više ćete ceniti seks

Sušno razdoblje uči kako više ceniti seks. Jednom kad se završi, valjanje ispod jorgana biće intenzivnije nego ikad pre, naročito ako se iskoriste veštine koje ste naučili istražujući sopstveno telo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike