Seksualne fantazije u tvojoj sobi

Imati seksualne fantazije sasvim je normalna stvar. To je zdrava seksualnost i muškaraca i žena i mnogi specijalisti tvrde da bogate seksualne fantazije vode ka boljem seksualnom životu partnera.

Neki ljudi su mnogo više u dodiru sa svojom imaginarnom stranom – više maštaju, češće sanjaju i često im se dešava tzv. „daydreaming“, što bi značilo da mogu i u toku dana potpuno da se isključe i odlutaju u svoj svet mašte. Jedna od velikih prednosti seksualnog fantaziranja jeste ta što uzbudljive situacije možete isprobati i u realnosti ako je vaš fantastični ljubavnik vaš sadašnji partner. Druga prednost je ta što u mašti možete voditi ljubav sa strancem, bez neželjenih posledica na trenutnu vezu.

Ovakvim fantazijama oslobađate se seksualne tenzije. Može se desiti da imate neku seksualnu želju koju ni za živu glavu ne biste priznali parneru. Nije razlog tome što ne volite partnera ili što vas on ne uzbuđuje dovoljno, problem može biti posve drugačiji. Ma koliko bili bliski sa osobama sa kojima smo, neke stvari mogu predstavljati tabu kojeg se teško možemo osloboditi. Primetićete da smo i mi sami u nekoj meri drugačiji od veze do veze. Sa nekom osobom možete želeti i čak uraditi nešto što, opet, sa nekom drugom ne biste ni pomislili.

Tokom seksualnih maštarija, najzad, osmišljene situacije u kojima nikada niste bili mogu biti neka vrsta pretpremijere ili generalne probe realne predstave. Takav doživljaj ne samo da dodatno uzbuđuje već i dozvoljava da se bezbrižnije i staloženije upustite u nove vrste ljubavnog čina.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike