najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Situacije kao stvorene za seks (1)

Iako vam se čini da ste čuvenu rečenicu: „Nisam raspoložena“ čuli češće no što je uobičajeno, verujte da niste jedini. Mnogi muškarci žale se na to da njihove partnerke ne žele da vode ljubav onoliko često koliko bi oni voleli. Na sreću, otkrivene su neke tajne: postoji deset situacija u kojima su žene najuzbuđenije i najprobuđenije. Saznajte koji vam to momenti garantuju sjajan seks.

1. Nakon svađe

„Seks pomirenja“ nije nikakav mit. Prepirka i vama i njoj uzburkava krv, a srca brže kucaju. Kada ste jednom skinuli teret sa svojih leđa i oboje izgovorili koje vas brige more, ništa vam ne prija kao strasni zagrljaj i poljupci. Pustite da vas ponesu vaše uzavrele emocije.

Čak i ako ste uznemireni, a ona uplakana, seks pomirenja je prava stvar. Smirite je, obrišite njene suze i vodite ljubav sa njom.

2. Srećni trenuci

Baš kao bes ili tuga, i ekstremna sreća može probuditi ženski libido. Dakle, ako je upravo diplomirala, dobila nov sjajan posao, saznala da je u drugom stanju, ili se desila ma koja slična radosna stvar, vreme je da kanališete tu silnu pozitivnu energiju kroz božanstven seks.

3. Stresne situacije

Iako se ne bi moglo reći da je stres ekstremno stanje, i on u ženi može da poveća seksualnu želju. Ako vam se čini da je vaša partnerka u poslednje vreme potpuno rastrojena, verovatno će raspoloženo prihvatiti vaš predlog kako bi se opustila. To važi i za stresna stanja koja uzrokuju glavobolju. Dobro ste čuli – kad se oslobodi napetosti, nestaće i njena glavobolja. Čim sledeći put iskoristi glavobolju kao izgovor, obavezno je podsetite na to.

4. Ljubomora

Ne govorimo o nekoj bolesnoj ljubomori, samo o onim sitnim znacima nesigurnosti koje svaka žena oseti kad druga žena pokaže neko interesovanje za njenog partnera. Kad bude shvatila da je njen muškarac privlačan drugim ženama, možda će samo poželeti da vas podseti na jedan od razloga zbog čega ste s njom. Ipak, nemojte preterivati i namerno buditi njenu ljubomoru. To će je samo povrediti i odbiti je od vas na duže staze.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike