U trendu

Skrivene misli (I deo)

Pre nego što i stignete da ustanete sa dvoseda, vaša devojka zna šta ćete uraditi. Niste ni postali svesni svojih kretnji, a ona vam govori kako više nema piva u frižideru. Ne možete da poreknete zastrašujuću činjenicu: „provalila“ je svaki vaš pokret!

Sedite za šankom i posmatrate privlačnu ženu. Sledeće što shvatate jeste to da su vam se pogledi susreli. Ohrabreni, odlučujete da joj priđete, a pre nego što ste i uspeli da otvorite usta, ona vam kaže da čeka svog dečka.

Ako su žene sposobne da predvide svaki vaš pokret ili pogađaju šta želite da kažete i pre no što zaustite, imate problem. Ili ste suviše predvidljivi ili govor vašeg tela suprotnom polu signalizira svaku vašu misao. To stvarno može biti veliki problem. Ne smete dozvoliti da žena zna svaku misao koja vam padne na pamet. Element iznenađenja je upravo ono čime ćete dobiti sve što želite, posebno na početku zabavljanja.

Vreme je da naučite koji su to znaci na koje žene obraćaju pažnju i kako da to iskoristite kao svoju prednost. U nekim slučajevima možete joj dopustiti da zna šta zaista mislite, ali je u drugim rizično dopustiti da vas tako jednostavno prozre. Uostalom, promenite uloge i saznajte sve o njenom govoru tela, kad vas je ona već uspešno pročitala.

Kada ste zainteresovani za žene, odaju vas neki znaci koje one vrlo lako prepoznaju:

1. Provlačite ruke kroz kosu da biste privukli pažnju.

2. U gužvi birate poziciju između nje i drugih muškaraca samo da biste stvorili intimniji prostor među vama. Usput podižete i zid između nje i ostalih muških rivala.

3. Nalazite izgovore kako biste je dodirnuli.

4. Vaše zenice se šire. Ako vam se dopada ono što vidite, vaše zenice zaista postaju veće.

A njen govor tela? Ako ste je zainteresovali, ponašaće se koketno da bi vam dala do znanja kako je prepoznala vaše poruke. Verovatno će vam uputiti sanjive duboke poglede (u trajanju od pet sekundi, ne duže!) Naravno, svaki od ovih pogleda prekida trosekundnim gledanjem u drugom pravcu. Što joj se više dopadnete, sve će vas intenzivnije posmatrati – dok se konačno ne upecate.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike