U trendu

Skrivene misli (II deo)

Ako ste sami, sve signale koje žene emituju iskoristite u svoju korist – konstantno joj šaljite „prave odgovore“ u pravo vreme. Sa druge strane, ukoliko ste izašli sa drugom ženom, potrudite se da izbegnete ona četiri ključna signala. Ne zaboravite, i vaša devojka/supruga primetiće da ste se zainteresovali za drugu ženu.

Kada se unervozite, pravite skulpture od salvete, cepkate etiketu sa pivske flaše ili bezrazložno vrtite olovku – to znači da imate nešto na umu. Žene to znaju; budite sigurni da će vas upitati o čemu razmišljate.

Ako već znaju da želite da započnete razgovor, iako se nalazite preko puta šanka, naučile su i da prilazite stolu kako biste saznali da li je pristupačna i voljna da čuje ono što želite da joj kažete. Ali ako su joj noge prekrštene, želi da vas podseti da nije tako lako prevazići distancu od struka pa naniže.

Takođe, zna da vas zanima kada u toku obroka uzmete zalogaj hrane ili posegnete ka hlebu u isto vreme kada i ona. Sinhronizovani pokret je jedan od najrečitijih znakova privlačnosti. Diskretno će promeniti položaj tela da bi ustanovila hoćete li je u tome pratiti. Dakle, ako vam se dopadne žena (u restoranu, kafiću, klubu), pokušajte da imitirate svaki njen pokret, no obavezno to učinite vrlo suptilno.

Nezavisno od vašeg izgleda ili karakteristika, sledeće što će ona sigurno proveriti jeste vaš stav. Ako su vam noge ispružene dok sedite, šaljete joj jake seksualne poruke. Svoje erotsko interesovanje žene otkrivaju dodirivanjem kose, otkrivanjem vrata, čestim brzim pogledima, otkrivanjem ručnih zglobova…

Najvažnije seksualne poruke, koje je, istina, lako prevideti u toku vođenja ljubavi, skrivene su u pogledu. Što se češće budete gledali pre, u toku i nakon vođenja ljubavi, pokazujete da želite da vaš odnos pređe u ozbiljniju fazu. Dodiri van uobičajenih erogenih zona takođe su znak dubokih osećanja. Ona će pokušati da drži oči otvorene kako bi mogla da vam uzvrati „mislim da sam zaljubljena u tebe“ pogled. Savet je jednostavan – prestanite da gledate u njene grudi i počnite da gledate nju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike