U trendu

Skroz divlja: Nova seks poza će vas raspametiti

Svaka poza je priča za sebe. Ova poza je nova, skoro osmišljena, brojna su svedočenja žena koje su oduševljene. Samo uz nju dolaze do vrhunca

Ukoliko vam nedostaje ideje za seksi pozu, donosimo vam jednu novinu. Isprobajte je nekoliko puta, možda vam postane omiljena:Upustvo: Potrbuške legnite na krevet, zatim se privucite ivicu kreveta sebi tako da vam glava i torzo vise sa kreveta, pridržavajući se rukama na podu. Vaš partner leći će iznad vas (na vas) s nogama između vaših. Ako želi, može se pridržavati za vaše bokove.

Zašto je baš ova poza odlična? Budući da se njegove noge nalaze između vaših, možete očekivati brze poteze van-unutra sa velikom količinom senzacije.

Zbog vaše poze „naglavačke“, krv će se lagano slivati u mozak što će stvoriti neopisiv, izvantelesni erotični osećaj. Ipak, zahtevnost poze poprilično je visoka pa koristite svaku sekundu u njoj, no nama se itekako sviđa, a sviđat će se i vama ukoliko tražite nešto novo i divlje.

Savet: Omotajte zgobove oko njegovih listova kako bi ga „zaključali“ na mestu, zatim pokušajte uhvatiti kružni ritam za još bolji osećaj. Ova poza savršena je za duboku penetraciju i kvalitetan seks, zato zatvorite oči i uživajte u svakom trenutku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.