najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ovih 9 stvari muškarci vam nikada neće priznati

Gledaju druge žene

O da, čak i oni frajeri koji su u društvu poznati kao papučari. U tome nema apsolutno ništa loše. Kao što nemate ni vi, tako ni oni nemaju povez preko očiju! Žene vole da odmere dobrog frajera, pa tako i frajeri vole da odmere dobru devojku. I dok je sve u pristojnim granicama, to je prirodno i potrebno svakoj vezi.

Špijuniranje na Fejsbuku, Tviteru

Vrebanje i posmatranje gde niko ne može da ih provali. To radite i vi – priznajte!

Gledaju porniće

Naravno, i kad su u dugoj vezi i u braku. Ne toliko često kao pre, ali gledaju jer vole i jer im obogaćuje seksualne igrice s vama, a u nesrećnijim slučajevima, nadoknađuju ono što ne mogu u vezi. A bili bi najsrećniji kad biste s njima gledali!

Vole ženske izlaske

Naravno, ovo se ne donosi na ljubomorne tipove koji bi svoju dragu najradije zaključali u sobu. Ovo se odnosi na sve normalne tipove koji imaju zdrav odnos prema partnerki i vezi. Niste vezani pupčanom vrpcom, a slobodno veče za devojku koja će se s drugaricama izludovati je slobodno veče za muške video-igre, pivo s ortacima, ratne filmove, hodanje u gaćama, jedenje bez tanjira i sve što inače s vama ne mogu.

Vole ozbiljne razgovore

Možda im gori pod nogama kada spomenete brak, decu, kredit ili krpice, ali ležeran razgovor o željama, planovima, snovima i osećajima mogu da podnesu kao Herkul. I to im treba, razgovor je potreban, kroz njega se upoznajemo, otkrivamo strahove i nade – postajemo prijatelji.

Ne vole jake karmine

Ne radi se o tome da vam ne stoji dobro, u panici su da im ne ostane na ustima, obrazu ili vratu.

Vide kad vas gledaju drugi frajeri

Mogu da se prave da ništa ne primećuju, ali vide svaki put. U njima to pobuđuje nešto između ponosa i ljubomore, a ona aktivira zaštitni mačizam svaki put. I da, vole kad vas gledaju drugi frajeri.

Komplimenti

Pravi muškarac zna kad žena izgleda odlično i uvek će joj to reći kao i kad sija, uveseljava i zrači. Oni takođe vole da dobiju komplimente i zaslužuju ih kao i žene.

Seks nervoza

Prvi put s dobrom ženskom uvek je nabijen nervozom, tremom i nesigurnošću. Uvek postoji strah od neuspeha ili prebrzog kraja.

Loše raspoloženje

Da, i to je moguće. Iako je sve baš kako treba i dan je sjajan, i frajeri mogu biti loše raspoloženi. Stres, umor i bezvoljnost… ni muškarci nisu imuni na to.

Izvor: Net.hr

1 komentar
  1. Aleksandar

    „I da, vole kad vas gledaju drugi frajeri“. Ko bre voli, pa nisam ja curu izveo na pijacu da je prodam i da svi gledaju u nju, meni to smeta. Jel može jednom normalno da se izađe negde sa curom i da se osećaš svoj i slobodan… i da, ljubomora je deo ljubavi bila i ostaće, a ko nije ljubomoran, taj ne voli svog partnera i lako bi našao zamenu 😀

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike