U trendu

Šta najviše uzbuđuje muškarce u tridesetim, šta one starije od 40 – šokiraćete se šta ih najviše „pali“

Internet stranica „LeAffair“ sprovela je anketu i obavila istraživanje na temu seksualnih želja muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

Šta god da ste mislili, verovatno će vas iznenaditi činjenica da muškarci koji su stariji od 40 godina, u krevetu najviše žele romantiku. Na prvom i drugom mestu njihovih želja nalaze se ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks i, verovali ili ne, ali ovo je ispred oralnog seksa.

Nakon toga, na listi sledi „normalan seks“ (šta god pod tim podrazumevali) a zatim i seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklam, kao i sado-mazo igrice i seks utroje. Ono što im uopšte ne pada na pamet jesu fotografisanje i snimanje za vreme seksa.

Prema ovoj anketi, muškarci u dvadesetima i delimično oni koji su u 30-im, dosta su spremniji na eksperimentisanje. Primera radi, seksi fotografije i videi su im super, a seks sa više osoba se nalazi među njihovih top pet želja u krevetu.

Muškarci su seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine, kažu istraživanja. Međutim, ono što istraživanja takođe pokazuju jeste da su tada više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. Kvalitet seksa se najviše menja u četrdesetim godinama života, a potvrđeno je da i muškarci i žene u četrdesetima imaju manje seksa, ali da seks tada postaje značajno kvalitetniji, prenosi 24sedam.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar