Kad je vidi nagu

Foto: Antonin77/Pixabay.com

Nemali broj dama pribojava se šta će njihov partner pomisliti kad ih vidi nage, hoće li mu biti privlačne. U najvećem broju slučajeva, ako je s njima, smatra ih privlačnim, a kad ih vidi nage, biće oduševljen i bez mnogo koherentnih misli.

Dame su sklone tome da svom izgledu nađu hiljadu i jednu manu. Od te hiljadu i jedne mane on maltene nijednu neće ni primetiti, a one koje i primeti neće mu biti bitne. Muškarci u principu biraju partnerke koje su im privlačne (fizička privlačnost iole zrelom muškarcu nije jedini bitan faktor, ali ako je s nekom ženom, skoro je sasvim sigurno da je smatra privlačnom, inače ne bi ni bio s njom), pa će uživati u tome da ih vide nage (uživanje se neće dugo zadržati samo na posmatranju).

Kad vidi svoju dragu bez odeće, muškarac u velikom broju slučajeva oseća oduševljenje, uživa u prizoru, i nije mu do formiranja koherentnih misli; radije bi se bavio akcijom. Desi se tu poneka misao, kao: “Ne zveraj joj u grudi, gledaj je u oči, ne zveraj joj u grudi, gledaj je u oči, ne zveraj… Ma, nema šanse, zveraj” (malo preterujemo), ili nešto slično, ali razmišljanje i kritičko procenjivanje najčešće nisu ono što u takvom trenutku zanima muškarca. Dama razmišlja o tome da joj je guza velika, a on uživa u tome da je stegne. Ona razmišlja o tome da joj grudi nisu onako uspravne kao tinejdžerkama, ili ženama koje su ugradile silikone, a on uživa u tome da te grudi drži, ljubi, mazi, igra se njima… Ona razmišlja o strijama ili celulitu ili nenalakiranim noktima, a on uživa u mekoći njene kože i uopšte ga nije briga za to što nije ofarbala nokte.

Ukratko, kad vidi svoju dragu nagu, on je oduševljen i ne bakće se razmišljanjem – u takvom trenutku, mnogo mu je bitnije da uživa, a razmišljanjem će se baviti kasnije, onda kada bude osmišljavao neki komplikovan projekat na poslu, ili dok bude smišljao čime bi mogao da obraduje voljenu osobu.

2 komentara

  • Maja Pavić

    Tekst je dobar, čista petica. Mi žene uvek preterujemo misleći da muškarac vidi samo naše, nama znane, nedostatke. Oni su pametni i kvalitetnije koriste svaki trenutak proveden sa svojom dragom. Činjenica je da mi sebi pravimo zbrku u glavi umesto da i mi uživamo u svakom trenutku. Šta li bi oni “uradili”kada bi mislili o izgledu svog tela? Tada bismo mi bile mnogo nezadovoljnije, zar ne?

  • Živan Jovanović

    Poštovana gospodo, kao da nam čitate misli. Sve što stoji u tekstu je tačno 99,9%. Muškarci su kao mala deca, a naga žena je uvek fenomenalan prizor za muško, makar to bila i svoja žena. Hvala.

Ostavite komentar

Oznake