Stručnjaci potvrdili: Ova „veština“ garantuje NAJBOLJI seks ikada

Mislili smo da su za dobar seks bitni sledeći elementi: hemija, fenomenalne seksualne veštine i fizička izdržljivost. Izgleda da nismo bili u pravu.

Stručnjaci su utvrdili da je za najbolji seks ikada najvažnija potpuna predanost partneru. Kada smo predani partneru, mi smo fokusirani na njega, umemo da komuniciramo, iskreni smo i želimo da mu udovoljimo. Osećamo i duboku intimnost i povezanost. Naše želje bivaju ispunjene, jer o njima otvoreno razgovaramo.

Zanimljivo je da je anketa pokazala da doživljen orgazam nije znak dobrog seksa. Seks može biti loš, čak iako smo doživeli jak orgazam. Seks je dobar kada smo iznova i iznova zadovoljni.

Većina ispitanika navela je da je predanost partneru najvažniji preduslov za dobar seks. Predanost podrazumeva nesebičnost, nežnost, poštovanje i bliskost. Iznenadićete se da su dobro telo i seksualna tehnika na dnu liste.

1 komentar
  1. argumenti

    Smorili ste sa temama o seksu cim se ukjuci krstarica. Koga briga za seks kad se zivot krece oko drugih tema. Potpuno ste zaostali i neaktuelni. Seks je treca i manje vise polubitna tema u interesovanjima vasih citatelja.Smarate. Proverite.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike