U trendu

Suludo: 9 razloga zbog kojih 80% žena glumi orgazam

Frapantno: istraživanja pokazuju da je čak 80% žena barem jednom u životu odglumilo orgazam!

Muškarci najčešće ostaju u zabludi i zamci sopstvenog samoljublja, verujući u svoju vrhunsku ljubavničku veštinu. Kobne li samoobmane!

Ima ipak i onih koji uspevaju da raskrinkaju glumice orgazama:

Zapanjujuće je i poražavajuće saznanje zašto je uopšte muškarcima u seksu toliko stalo do njenog orgazma.

Prenerazili su nas i slatko nasmejali neverovatno glupi razlozi zbog koji žene glume orgazam:

1. Žele da ON misli da je bilo sjajno, iako je „propast“.

2. Jednostavno nisu raspoložene (?).

3. Žele da se što pre završi (seks ili tortura?).

4. Ne mogu da dožive orgazam.

5. Seks im je postao monoton – baš nas čudi 😉

6. Ne žele raspravu o kvalitetu seksa (već odnos koji počiva na lažima i obmanama?).

7. Razmišljaju o drugim stvarima (krečenje plafona npr.), pa ne mogu da se usredsrede na uživanje.

8. Vide da je ON pri kraju pa to rade iz solidarnosti – kakva velikodušnost 😉

9. Ne žele da misli da ne mogu da se opuste s njim.

Svi ovi razlozi kao da su manje-više usmereni na NJEGA, pa nije ni čudo što žene nisu u stanju da uživaju u SEBI uz NJEGA?!

3 komentara
  1. Miss Sarah

    !!! Kako Dr.Obula vraca moj razoreni brak i vrati moj ljubavnik !!! Moje ime je Sarah. Ja sam iz Španije. Ovde sam da proširim citav rad stvarnog carolija zvanom dr. Obula koji mi je samo pomogao da povratim moju zajednicu sa svojim suprugom i ucinim našu vezu jacom i donosili radost i srecu u naš brak. Bio sam prevaren od strane mnogih lažnih tužilaca, ali sam kasnije upoznao dr. Obuli sa prijateljem po imenu Tucker Stacey ovom velikom covjeku koji joj pomaže da vrati odnos sa mužem. Takode mi pomaže i obrišem Suze. Tako gledaoci ovog divnog svedocenja koji želi da ga kontaktira [obula.exbacksolutiontemple@gmail.com] 1. PRIHVATITE VAŠE LJUBAVE LJUBAVI. 2. DIVORCE SPELL 3. LOTTERIJE ZA POBJEDANJE. 4. RAZVOJ GENERACIJSKOG KURSA. 5. PRIJEM POSLOVANJA. 6. ODREÐIVANJE DETETA. 7. MONEY SPELL. 8. LJUDI HIV I Mnogo više. 9. HERBALNA NEGA. 10. BEAUTY SPELL. 11. POSLOVNE OBLASTI ZA PREUZIMANJE VIŠE KUPACA I LOTA VIŠE .. Tako da su braca i sestre testirali ovog coveka DR.Obule i našao sam da je stvaran i pravi. Sada sam najsrecnija žena na svetu danas, obratite se njegovim putem e-pošte id-a i budite veseli u svom životu. [Obula.exbacksolutiontemple@gmail.com] takode ga kontaktirajte na +23481-0206-7911 Više zahvalnosti i zahvalnosti vama ponovo veliki DOKTOR Obula.

  2. milovan

    Toje njen problem.Ja brinem o meni,a ona neka brine o sebi.Ako mi kaze jacu joj pomoci,a ako ne njena stvar.Ako ona samo lezi i nepomaze sebi,i ne ucestvuje.? Ok.Meni uvek dobro.A ona neka glumi ako joj je do glume. Tako da meni nesmete ili glumila ili ne. Bitno daje meni dobro.Jer u sustini,neradi ona to zbog mene nego zbog sebe.Mislim na seks. Ona ga upraznjava kada se njoj hoce,a ne kada bi ja. Zato,sta me briga.

  3. Branko Ristic stanje

    Mislim da je sve to razmisljanje,dali je ona,stvarno dozivela orgazam,ili samo glumi,potpuno bespotrebno.Muskarac treba da se usesredi na svoje uzivanje,ne razmisljajuci,dali su njeni „krici“ gluma ili odraz stvarne strasti. Svaki muskarac se najbolje oseca u seksualnom cinu,kada je skoncentrisan samo na svoje uzivanje.Svako razmisljanje o partnerkinom stanju,u tom momentu je kontra produktivno.Muskarac ne sme da se dekoncentrise,u tom momentu,kada ocekuje svoju „eksploziju“, koja ce ga poneti u startosferu,kao astronaute,kada probiju zemljinu atmosferu.!!!

Napišite komentar