U trendu

Svaki put kad ode na odmor, ona prevari dečka: Njeno objašnjenje je hit!

Sigurno ste čuli stotine različitih opravdanja za preljubu, ali verovatno o sada niste znali da razlog za neverstvo mogu da budu i “letnje vrućine”! Naime, Sijan (29) programerka iz Velike Britanije tvrdi da je “letnje vrućine primoravaju da vara partnera”..

Ona je objasnila je zašto joj se uvek javlja potreba za prevarom kada je na odmoru u nekoj drugoj državi i kako sunce i visoke temperature utiču na to. Ona je priznala da je u poslednje dve godine čak deset puta prevarila partnera, dok je išla na letovanje sa prijateljima. Koliko uživa u varanju i tome pridaje značaja, govori činjenica da Sijan mesec avgust naziva “avgustovskom požudom”.

“Odustala sam od dvonedeljnog odmora sa svojim partnerom jer je previše dosadno ići na isto mesto i uveče samo sedeti”, kaže Sijan.

“Više nam prijaju putovanja sa prijateljima i postoji razumevanje između nas jer imamo zlatno pravilo, šta se desi na odmoru, tu i ostaje, odnosno imamo dozvolu da varamo kada nismo zajedno”, objasnila je ona. Zanimljiva je njena izjava da i dalje voli svog dečka i da nema želju da bude sa nekim drugim u vezi, ali i da smatra da biti veran prema istom partneru iz godine u godinu postaje dosadno.

“Više volim da imam diskretne afere sa drugim ljudima koji su poput mene i žele vođenje ljubavi bez obaveza”, tvrdi ona.

Verovatno se pitate kako je njen partner reagovao kada je saznao za njene preljube… Nije se naljutio jer dogovor je da i on može slobodno da ima afere sa drugim ženama, ako mu se ukaže prilika za to. Nema ljutnje!

Istraživanje koje je sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da su čak četiri puta veće šanse da ljudi imaju seks sa nekim “sa strane” kada su negde na odmoru, nego kod kuće, pri čemu nešto više od polovine ispitanika, 56 odsto uživa u intimnim odnosima na otvorenom, dok samo 14 odsto to radi redovno kod kuće. Plaža je najpopularnija lokacija kada je vođenje ljubavi na otvorenom u pitanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar