najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Sve što niste znali o “kuguarkama” (2)

“Kuguari” – žene od četrdesetak godina u vezi sa 15-20 godina mlađim muškarcima – oduvek su postojale, samo se danas sve više o njima priča, i to sve ređe u negativnom konktekstu, jer postaje jasno da takve veze mogu da funkcionišu i budu zaista lepe. Naravno, i dalje bi moglo da bude problema – ali u kojoj pa vezi nikakvih problema nema?

Ukoliko neka dama želi da se ponaša kao “kuguar”, bilo bi dobro da izvesne stvari ima na umu. Nekim ženama više leži da se ponašaju na ovakav način nego drugima. Dame kojima teško padaju upitni pogledi sa strane i pogledi puni neodobravanja od članova njihovih sopstvenih porodica, rodbine i prijatelja, kao i mnogo gore stvari od pogleda (ogovaranje, pa i grdnja, i pokušaji dragih osoba da ih “urazume”) trebalo bi dobro da razmisle da li bi podnele da budu u vezi sa znatno mlađim muškarcem.

Ako odlučite da je taj divni mladi čovek kojeg ste upoznale vredan svih mogućih nevolja s familijom, pokušajte da unapred oblikujete njihov tretman vaše veze. Još pre nego što upoznaju tog muškarca, objasnite im da se radi o osobi koju jako volite i koja voli vas, i da se radi o zdravoj vezi punoj međusobnog razumevanja, uvažavanja i poštovanja. Ako na takav način predstavite vezu, moguće je da će lakše biti prihvaćena.

Pažljivo vidite sa svojim dragim kakvi su njegovi planovi i šta je to što on želi – dugoročno, ne samo kratkoročno. Ukoliko bi on jako voleo da se oženi i da ima svoju decu, a vi ste već prošle i kroz brak i kroz podizanje dece, i sada želite da iskusite neke druge stvari, to bi mogao da bude nepremostiv problem. Tačnije, veza bi mogla da funkcioniše na kratke staze, ali ako se jedno od vas dvoje ne predomisli u vezi s dugoročnim ciljevima, neće trajati.
Budite otvorenog uma i maksimalno proživite to lepo iskustvo!

Postoje znatno važnije stvari nego koliko ko ima godina – ako vas dvoje slično vrednujete stvari, ako imate slična interesovanja i između vas “radi hemija”, veza ima odlične šanse da uspe. Ovakve veze postaju sve češće; ako je nemalom broju žena bilo lepo u takvim vezama, i vi biste mogle da uživate i da budete srećne.

3 komentara
  1. Nataša Gajić

    Druga su to vremena bila, e moj Mito… (“Koštana” ili “Sofka” pitanje je sad… ako si čitao Borisava Stankovića, sve ti je jasnije nego sa Marsa!)

  2. Mita

    To moze da se kaze da jednim delom spada i u pedofiliju,bez obzira koliko Natasa Gajic misli da je “ljubav” u pitanju.Dame traze cvrsto i dobro,sto kod deda svojih godina tesko da ce naci,a klinci zarad toga dobijaju neko znanje,i naravno izlaske i materijalne stvari.Ko misli da je ljubav u pitanju,taj ili je pao sa Marsa ili je mnogo naivan.

  3. Nataša Gajić

    Oni parovi koji se nađu u ovakvoj vezi, naravno da su za nju i pretpostavka je da se snalaze od početka, a oni koji to posmatraju sa strane, mogu samo da im zavide i budu zlobni, što nije rijetko ni u obrnutim situacijama kad je žena ili djevojka dosta mlađa. Stvar je u intrigantnom momentu, iskušenju novog i nepoznatog, gotovo otkrovenju u sticanju različitog iskustva, pa i premošćavanju jaza među generacijama. Različite ideje, težnje, želje i mogućnosti ponajprije sopstvenog tijela što vas ostavlja nezadovoljnim ili pak vječito namirenih prohtjeva i poriva ne sprječava vas da isprobate sva dejstva međusobne hemije, pa i sa sopstvenim vršnjakom gdje se takođe možete “sudariti” sa nezrelošću karaktera ili pak nježnim godinama koje su vam toliko primamljive i srcu prirasle. Pretpostavljam da nije komplikovano na duže staze, ali ni tako jednostavno u kraćem aranžmanu kad ste se, možda i neočekivano, baš zagrijali.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike