U trendu

Tri nebitne stvari

Postoje neke stvari koje su prilično bitne da bi veza mogla da uspe, barem ako pričamo o vezama na duge staze. A postoje i one stvari koje vas mogu oduševiti kod muškarca, navesti vas da pomislite da će vam s takvim muškarcem sigurno uvek biti fenomenalno – a koje, zapravo, ni na koji način ne osiguravaju uspeh veze. Prijatne su, uživate u njima, ali vam zapravo ništa ne govore o deljenju života s tom osobom. Evo tri takve stvari.
Svaki put se ludački dobro provedete s njim. Pa šta? U redu, super je za izlaske, ali valjda i očekujete da je sposoban da vam u toku zabavljanja pruži dobru zabavu? Veza ipak nije izlazak za izlaskom, niti je stalno zabavno. To što je on rado viđen gost u najzanimljivijim klubovima (na primer) ne govori ništa o njegovoj sposobnosti da bude odgovoran suprug i otac.
Prilikom svakog izlaska sve vam plaća. Opet, pa šta? Ako dobro zarađuje, verovatno to želi i da pokaže. Ne kažemo da je loše ako voli sve da vam plati (mada nije stvarno neophodno), ali da li vam, pored novca, pruža i ono što se novcem ne može kupiti – svoje vreme i svoju pažnju? Ili biste život s njim provele u luksuzu, ali viđajući ga samo onda kada je on za to raspoložen, bez obzira na vaše želje?
U krevetu je fenomenalan tehničar. Da, pa? Tehniku može da nauči svako. Mnogo je važnije da je muškarac osećajan i strastven. Sve ostalo što se kreveta tiče može s vremenom da se nauči.
Naravno, ukoliko se super provodite s njim, ako je odličan u krevetu i džentlmenski vam sve plaća, uživaćete. Ipak, ništa od ovoga vam ne govori o njegovoj sposobnosti da bude uz vas i kada nije sve zabava; ništa vam ne govori o njegovoj ozbiljnosti – to su sve samo elementi dobre zabave. Ako je zabava sve što želite od tog muškarca, ovakav bi bio sasvim u redu, ali ako je duga veza ono što želite, obratite pažnju na neke druge stvari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.