U Beogradu otvoren „18+“ klub u kojem se preferiraju orgije i sve fantazije

Jedan Beograđanin počeo je da organizuje tip žurki koje su postale toliko popularne da su dospele i do medija.

Radi se o seks-zabavama na kojima je u jednom klupskom prostoru sve dozvoljeno – od sado/mazo varijanti, do orgija i drugih upražnjavanja perverzija.

Miloš Koprivica (29) rekao je za Informer da je do sada organizovao 3 žurke na kojima je bilo oko 250 ljudi, uglavnom muškaraca.

„Za žene je ulaz besplatan, a ako muškarci dođu s njima, plaćaju 500 dinara. Ukoliko muškarac dođe sam, ulaznica ga košta 6.000 dinara“, rekao je Koprivica.

On dodaje da seks tura počinje druženjem i opuštanjem uz piće u separeima, zatim se ide na zagrevanje đuskanjem na podijumu sa striptiz šipkom, pa može da se pređe u đakuzi soba sa krevetom, sado-mazo sobu gde postoji krst za razapinjanje, sto za masažu i giljotinu, ili u deo kluba rezervisan za ljude koji žele konkretnu seks-akciju na licu mesta, sa privatnim i javnim krevetima.

„Dobrodošli su svi koji su otvoreni i imaju pozitivan stav i toleranciju prema poligamnim odnosima. Uglavnom dolaze ljudi u paru, muž i žena, momak i devojka, čak dovode i ljubavnice“, rekao je Koprivica.

1 komentar
  1. bambi

    Odlicno. Jos da bikove pustamo da nas jure po Knez Mihajlovoj i zapad nam ni ne treba.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike