U trendu

U interesu vam je da budete s njim

Veza iz interesa mnoge asocira na novac, ali nije uvek tako. Međutim, koji god interes da je u pitanju, veza neće valjati ako je taj interes jedino što njih dvoje spaja – bar jedno od njih dvoje će biti nezadovoljno u toj vezi.
Nekada je taj interes zaista novac, ona je s njim jer on ima puno novca. Možda je u pitanju status, ona želi da bude gospođa ta-i-ta (može i on da bude u vezi iz interesa, ne samo ona). Nekad se radi o izgledu, ona hoće da bude s nekim ko odlično izgleda iako se baš i ne slažu najbolje. Ili je interes taj da uopšte bude u vezi. Mogućnosti je mnogo, a zajedničko im je to da u toj vezi nema ljubavi, da se zasniva isključivo na interesu.
Naravno, ne smeta ako se ona zaista zaljubi u njega, a on dobro izgleda, ili je bogat, ili ima dobar status, ili šta god. Ali, tada se veza zasniva na ljubavi, a to što je u nekim aspektima i korisna samo je bonus, ne glavni razlog za vezu.
Ako ste u vezi iz interesa, razmislite da li biste to što putem veze dobijate (novac ili status, na primer) mogle da postignete i sopstvenim snagama. Uz dosta truda, naravno, ali da li biste to mogle da postignete i same? A ako biste mogle, da li bi vam i dalje ta veza vredela, kad i bez nje imate to što ste vezom dobile? I, kako biste se osećale kad biste sopstvenim snagama postigle to što sada dobijate iz te veze iz interesa? Zar se ne biste tada osećale bolje – i bile ambicioznije pri izboru partnera?
Uz to, ne zaboravite da dobar izgled ne mora da potraje, kao ni novac ili status. A vreme prolazi. Šta ako ostanete bez toga, a niste se ni na koji način obezbedile? Šta ćete tad? Bolje je pobrinuti se sopstvenim snagama za svoju sigurnost, za to da imate ono što vam je potrebno, a za ljubav tražiti nekog s kime ste srećne i koga volite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.