U trendu

U krevet nakon prvog sastanka

Staro je pravilo da ne treba otići sa muškarcem u krevet odmah posle prvog sastanka (po nekim statistikama – koje, naravno, ne moraju ništa da znače u vašem slučaju – uglavnom do vođenja ljubavi dođe nakon trećeg sastanka). Za to pravilo ima više razloga i u principu svi imaju veze sa bezbednošću, uglavnom emocionalnom.
Postoje muškarci i žene koji vole veze na jednu noć i ako ne odolite njegovom šarmu i već prve večeri završite s njim u krevetu, rizikujete da mu budete samo još jedna "recka", ili da on za vas pomisli da je seks sve što ste zaista želele od njega. Ukoliko oboje želite samo vezu na jednu noć, to je u redu – odrasle ste osobe i znate šta i zašto radite – ali ako se nadate dužoj vezi i odmah vodite ljubav s njim, to može da mu pošalje pogrešan signal, čak i da kod njega stvori ružno mišljenje o vama (naravno, onaj ko će imati ružno mišljenje o vama jer ste odmah otišle s njim u krevet neće imati ružno mišljenje o sebi, bez obzira na to što je i on završio u istom tom krevetu s vama).
S druge strane, ne mora uvek da bude loše to što nakon prvog sastanka završite u njegovom ili svom stanu. Postoje, bez obzira na sve ružne priče, i iskreni muškarci koji vam neće zameriti ako vas strast ponese isto koliko i njih – naprotiv, oduševiće se vašom reakcijom, time što znate šta želite i ne ustručavate se da to i dobijete – i, pri svemu tome, verujete im dovoljno da već nakon prvog sastanka vodite ljubav s njima. Takav muškarac vam neće zameriti ni ako prvo veče ne podlegnete njegovim čarima – razumeće vaš oprez i zvaće vas odmah sledećeg dana, nestrpljiv da vas ponovo vidi – ali neće ni bilo šta ružno pomisliti o vama ukoliko su vaše reakcije i vaše nestrpljenje slični njegovim. Samo nemojte zaboraviti da je u ovakvim situacijama kondom obavezan, ma koliko vas ponele strasti.
Svakako, bezbednije je ne otići u njegov krevet odmah nakon prvog sastanka – ako ste mu se dopale koliko i on vama, zvaće vas na sledeći sastanak, a ako niste, nećete se sledećeg jutra pitati zašto ste otišle u krevet sa pogrešnim čovekom. Samo, nije uvek sve u bezbednosti – ima nečeg i u verovanju ljudima i u praćenju svojih impulsa.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike