najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Uskočile ste u ulogu seks-boginje?

Kad čitate savete namenjene damama, o tome kako da budu fenomenalne u krevetu i prosto raspamete svog partnera, kako da budu seks-boginje, nije nemoguće da steknete utisak da se od žene očekuje da bude nekakav automat, robot koji ispunjava različite funkcije.

Ako ste uspešna žena od karijere, seksi ste – dakle, treba biti veoma uspešna poslovna žena. I majčinstvo tu negde dođe; žena treba da bude i majka, i to supermajka, koja bez problema uskladi sve obaveze zahtevnog posla i brige o detetu. Seksi je i kad ona sprema slasna jela i time zavodi svog dragog. A onda, nakon što je blistala u firmi, pobrinula se za dete i za kuću, nahranila i svog dragog, treba da bude i seks-boginja kojoj on ne može odoleti.

Pri svemu tome, kao da se podrazumeva da vam nije nikakav problem da uskačete iz uloge u ulogu: jedno vreme blistate na poslu, pa smesta uskočite u ulogu domaćice i majke, a onda bez ikakve pauze postanete seksi zavodnica, oličenje njegovih vrelih snova. Kad se tako naniže, deluje preterano, zar ne? A opet, nije retkost da, nakon što različiti mediji prilično agresivno prezentuju kakva uspešna žena treba da bude, žena zaključi da, ako nije u stanju da iz uloge mame koja ušuškava dete u krevet i nakon toga pere sudove uskoči u ulogu seks-boginje, nešto nije u redu s njom, podbacila je, neuspešna je u onome što drugim ženama uspeva.

Naravno da nije neuspešna. Niko ne može da samo tako uskače iz uloge u ulogu, kao da je robot, a ne ljudsko biće (zapravo, čak i mašine moraju da naprave kratku pauzu nakon što zatvore jedan program i pređu na izvršavanje sledećeg, inače se blokiraju). Neophodna vam je pauza, i to je sasvim normalno.

Predlog: nakon što smestite dete na krevet i operete sudove, odmorite se malo, opustite se uz nešto lepo, recimo, dragi bi mogao da vam malo izmasira ramena. Ili bi on mogao da stavi dete u krevet dok vi perete sudove, ili bi on mogao da opere sudove dok se vi malo odmarate, a zajedno ste ušuškali dete i poljubili ga za laku noć. Posle toga, mnogo je verovatnije da ćete biti raspoložene za vođenje ljubavi (ne mora da bude ništa dugo ni naporno, a ne mora ni uvek da bude seksa, može da bude i samo maženje s voljenom osobom dok oboje ne zaspite), nego ako samo idete od jedne dužnosti do druge, pa na kraju želite samo da zaspite i da vas malo puste na miru.

Moguće su i druge varijante, najbolje ćete same otkriti šta vam odgovara, ali bitno je napraviti nekakvu pauzu između jedne “uloge” i one sledeće, kako ne biste u nekom trenutku provrištale da vam je dosta svega i da vi niste automat, već ljudsko biće kome je potreban odmor.

1 komentar
  1. Ljuba Stojanović

    Kao i uvek, tekstovi gospođice Milaković ostavljaju jak pozitivan utisak, govore na razumljiv način o vrlo važnim problemima. Tačno je da je ideal našeg čoveka (pa, moram priznati, i mene lično) žena sa tri osobine: dama na ulici, domaćica u kuhinji i kurva u krevetu, ali i cenjene dame valjda imaju pravo da budu umorne, da im se gleda omiljena emisija skrštenih nogu sa grickalicama na stomaku i sokićem pored i da izađu u neobavezno druženje. Pa nek nas muške onda uveče, malo, ”boli glava”… Živele dame!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike