najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vikend putovanja

Joj, dosta vam je više posla! Pretrpani ste poslom; svoju partnerku (svog partnera) jedva da i viđate. Čak i ako živite zajedno, vaši zajednički trenuci svode se na promumlane pozdrave pre nego što, nakon večere i (valjda) tuširanja padnete u krevet. Možda niste baš toliko prezaposleni, ali ipak, posla ima puno, a zajedničko vreme sa partnerom (partnerkom) nekako je postalo rutina. Fali vam nešto novo; nešto da razbije monotoniju. U takvim situacijama, jako dobro rešenje može da bude zajedničko putovanje.

Nemate vremena! Ne brinite; to ne mora da bude ništa dugačko. Može da bude sasvim dovoljno da na vikend otputujete nekud. Bitno je da otputujete samo vas dvoje; ukoliko imate decu, neka ih neko pričuva tog vikenda. Jedino tako ćete imati vremena da se u potpunosti posvetite jedno drugom.

Izbor mesta na koje ćete otputovati zavisi (osim od finansija, naravno) od vaših zajedničkih sklonosti. Ukoliko volite da “skitate” unaokolo i razgledate, Budimpešta može da bude dobar izbor, ili neko drugo slično atraktivno mesto. Ako više volite prirodu i da ste sami, planina, banja ili seoski turizam više bi vam prijali.

Ono što će vam ovo vikend putovanje pružiti jeste promena sredine i mogućnost da se u potpunosti posvetite jedno drugom. Nemojte razmišljati o poslu, niti ga nositi sa sobom; ne brinite se za to što niste poveli decu sa sobom, vodićete ih nekog drugog puta. Posvetite se jedno drugom, stvarima koje oboje volite, a za koje niste imali vremena, bilo da su to zajedničke “skitnje” i razgledanje interesantnih mesta, bilo da su to romantične šetnje u prirodi i maženje.

Vikend se čini kao prilično kratko vreme, ali čak i tako kratak put može vam prijatno osvežiti vezu i “napuniti vam baterije”. Dva dana koje budete proveli zajedno, samo vas dvoje, daleko od svih ostalih i od svih obaveza, mnogo će vam pomoći da lakše podnesete kasnije napore svakodnevice, svesni da i u svem tom haosu kojim ste stalno okruženi imate podršku i ljubav svog partnera. Jeste, znali ste to i ranije – ali toga je uvek lepo podsetiti se. Uživajte!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike