Više strasti

Veliki broj ljudi na ovoj planeti traži način da poveća svoje seksualne sposobnosti. Traženje načina za produžavanje strasti verovatno je jedan od najčešćih zahteva ljudskog roda. Otuda i ne čudi podatak da seksualna industrija zarađuje mnogo puta više nego holivudska. Ali, da li ste sigurni da ste vi i vaš partner isprobali sve što jedno drugom možete da ponudite bez uplitanja drugih vrsta pomoći?

„Karezza“ metod

Da biste produžili svoju uobičajenu seansu vođenja ljubavi, poslužite se „karezza“ metodom (karezza na italijanskom jeziku znači „milovati“). Pokušajte da vodite ljubav nežno i polako, bez dostizanja vrhunca. Ideja ovog metoda je da se partneri zajedno opuste i uživaju, a ne da budu „u poteri“ za orgazmom. Krajnji cilj je da nikad ne stignete do vrhunca, već da sve vreme budete na slatkim mukama.

Celodnevno izazivanje

Najbolja predigra je celodnevno izazivanje partnera. Vaš i partnerov dan trebao bi da počne nežnim poljupcem, da bi se tokom dana povremenim milovanjem dodavalo „ulje na vatru“. Pojačavanje izazivanja bez sumnje pretpostavlja i slanje erotskih e-mail poruka, seksi govorne pošte ili deskriptivnih SMS poruka. Iznenadni poziv na senzualan večernji susret zaintrigirao bi svačiju maštu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike