U trendu

Za dame: škola zavođenja (3)

Strategija br. 4: profesionalna distanca

Vrlo je izvesno da ćete privlačne muškarce sresti prilikom poslovnih kontakata. Odlično! Samo razvijte stil zavođenja kojim ćete povezati posao i zadovoljstvo. Poenta je u distanci koju ćete održavati između vas i vašeg objekta pažnje, zadivljujući ga istovremeno svojom stručnošću. Poslovna diskusija ili profesionalni angažman može biti ženstven i bez ikakve naznake flerta. Većina muškaraca ubeđena je da zna s kim ima posla: ozbiljna, profesionalna koleginica, koja slučajno izgleda vrlo seksi u kostimu.

Činjenica da izgledate suviše zatvoreno (i zakopčano) da biste se upustile u odnos sa nekim sa kim radite čini vas još poželjnijom, pa se oni pitaju kako izgledate van poslovnih okvira. Ako ih neobavezno pozovete na piće, biće veoma iznenađeni promenom. Lična zainteresovanost poslovne i distancirane žene potpuno ih zbunjuje. U svakom slučaju, vrlo su uzbuđeni i u izvesnom smislu počastvovani. A od jednog pića do kreveta je vrlo kratak put. Najzanimljiviji deo je povratak u pređašnje poslovne odnose. Kada se budete ponovo sreli na poslu, znaćete da delite malu prljavu tajnu, što je jedan totalno seksi osećaj.

Strategija br. 5: izuzetno provokativan i direktan pristup

Ako vas ne odbija pomisao na to da u igru uvedete malo pornografskih detalja, mogućnosti su neograničene. Recimo, sretnete ga na zabavi i dobijete njegov broj telefona. Iste večeri očekuje ga poruka na sekretarici u kojoj opisujete (vrlo detaljno) kako zamišljate vašu prvu zajedničku noć. Brzo ćete začuti zvono na svojim vratima. Ma koliko kasno bilo, jasno je da nijedna žena ne može da utone u san posle takve poruke. Ko zna, možda ćete odlučiti da ostanete budni cele noći. Ili jednostavno budite direktne. Pod direktnim podrazumevamo rečenicu tipa: „Želim da vodim ljubav sa tobom.“

Ako vam bilo koja varijacija na tu temu zvuči neukusno, pomislite kako ćete se sjajno osećati ukoliko skupite hrabrost da zaista izgovorite te reči. Direktan pristup ne samo da štedi vreme već je i prilika da pokažete ekstremno erotsko samopouzdanje; da prikažete sebe kao osobu koja uvek dobija ono što želi. Ono što vas čini zavodnicom jeste vera u sebe – ne veličina vaših grudi, boja očiju niti nova frizura. Otvorene karte ne pale kod svakog muškarca. Međutim, da budemo iskreni – ko želi momka koji bi odbio ovakvu ponudu?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike