Za lep početak dana

Hm, lep početak dana, rubrika „Ljubav i seks“, šta li vam pada na pamet kao predlog? Ne, ne predlažemo jutarnje vođenje ljubavi, mada je i to, ako ste oboje raspoloženi i imate dovoljno vremena, odličan način da se počne dan, pa da celog dana budete jako lepo raspoloženi i da nakon posla požurite kući, da nastavite tamo gde ste ujutro stali. Ipak, to nije jedini lep način da i vi i vaš partner započnete dan.
Ukoliko nemate vremena ili energije za jutarnje vođenje ljubavi, mogli biste oboje veoma uživati i u jutarnjem maženju i nežnostima – nežnostima za koje je jasno da nisu uvod u vođenje ljubavi, već samo milovanja u kojima oboje uživate. Od takvog početka dana oboje ćete dobiti osmeh na licu i biće vam mnogo lakše da podnesete sve gluposti koje se mogu desiti na poslu ili već negde van kuće. Znate da ćete se, ma koliko inače dan bio loš (ako uopšte bude loš, dan može biti i veoma lep), svakako vratiti tamo gde ste voljeni i tamo gde ste srećni.
Ni ta varijanta vam ne odgovara, jer se vi ili vaš partner (ili oboje) patite sa niskim pritiskom, pa je bar jedno od vas dvoje ujutro kao „ušlogirano“? Do vremena za polazak na posao sigurno ćete se bar delimično razbuditi i osvestiti. Iskoristite onih nekoliko trenutaka pred sam polazak na posao da partneru ili partnerki podarite veoma, veoma strastven poljubac, dovoljno dugotrajan da maltene reše da tog dana ne odu na posao i da ceo dan provedu s vama. Tako ćete biti nasmešeni celog dana – i nakon posla požuriti kući da završite ono što ste ujutro počeli.
Ako ništa drugo, počnite dan makar razmišljanjem i sanjarenjem o partneru (partnerki), o nekoj lepoj situaciji u kojoj biste voleli da se nađete (recimo, samo vas dvoje na prelepoj plaži na Karibima). To je takođe efikasna metoda za dobijanje osmeha na licu i za preživljavanje i najzamornijih dana.
Lepo je vreme, uživajte u ljubavi na svaki mogući način! Zapravo, to važi za svako godišnje doba.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike