najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zadržite odeću neko vreme

Kada ste duže vreme u vezi, seks neretko postane rutina, nešto nalik na: skinete se, odete u krevet, ona radi ovo, on radi ono, dođe do dela s penetracijom, završite. Povremene promene su dobrodošle, a jedna od njih je i odlaganje skidanja odeće.
Ne govorimo ovde o striptizu (mada, ako ste oboje raspoloženi za to, može i to da vam se dopadne). Pre mislimo na ono iz tinejdžerskih dana, kada je veliki broj devojaka imao određena pravila. Dozvoljeno je dodirivanje samo tih-i-tih delova tela; pa je onda dopušteno i dodirivanje grudi, ali samo preko odeće; pa sme da se zavuče ruka ispod majice, ali samo po stomaku ili donjem delu leđa; majica sme da se malo spusti i da se tako otkriveni delovi ljube; sme da se podigne majica i grudi dodiruju preko grudnjaka; majica sme i da se skine, ali farmerke ostaju; skidaju se i farmerke, ali gaćice i grudnjak i dalje ostaju… Na taj način, devojke su se postepeno oslobađale straha, plus je i svaki nov korak bio uzbudljiv, bilo je slatkog nestrpljenja i iščekivanja… Znatno privlačnije nego skidaj se – ajmo – cigareta posle (ili okretanje na drugu stranu i hrkanje, tuširanje ili preturanje po frižideru).
Ne kažemo da svaki put mora da bude tako, može da bude uživanja i u seksu za koji znate da nemate više od petnaest minuta na raspolaganju pa sve mora da ide brzo, ili u tome da se odmah skinete pa posle toga ide polako, ili… Mnogo je različitih načina da se uživa u vođenju ljubavi, i nećete uvek biti raspoloženi za isto. Nije loše povremeno se setiti onih dana kad vam je sve to bilo novo, neistražena teritorija, kako ste tada istraživali, šta vas je tada uzbuđivalo… Neretko otkrijete da vas neke od tih "početničkih" stvari uzbuđuju i danas, da ne spominjemo da za vas imaju i emotivno značenje zbog kojeg se osećate još lepše – a vođenje ljubavi i te kako uključuje i tu emotivnu komponentu, ne samo "krevetsku gimnastiku" i dobru tehniku.

2 komentara
  1. Katarina Lučanin

    Naravno da treba. Ova deca ne znaju ništa, njima je samo seks u glavi. Ja to praktikujem dvaput mesečno.

  2. Marija Vorotović

    Sa svojim partnerom imam odnose skoro 10 godina, na ljeto tačnije slavimo 10 godina. U potpunosti se slažem sa vama. Isprobali smo to zadržavanje odjeće i mogu vam priznati da su prštale varnice. Radimo to s vremena na vrijeme dok i to ne postane rutina pa ćemo opet nešto novo tražiti. A vaših pametnih i korisnih savjeta nikad dosta. Pozdrav!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike