U trendu

Željna pažnje i provoda (3)

Još jedna mogućnost je navići se na to da vođenje ljubavi više ne liči na uragan – što nikako ne znači da je loše. Mnogi parovi iskuse da im vođenje ljubavi, kako postaju bliskiji i bolje se upoznaju (samim tim upoznaju i potrebe jedno drugog), postaje sve strasnije i intenzivnije.

U vezi, poželite da budete super domaćica i da spremite super večeru za svog dragog kad se umoran vrati s posla. Smatrate da je to sasvim normalna želja, što i jeste. Onda se povremeno sa nostalgijom setite ludiranja po kafićima i izlascima s prijateljima, kad vam je sve bilo lepo posluženo – niste morale ni da priđete šporetu. Upitate se: a da li je u redu što čeznete za tim? Da li nešto nije u redu s vama kad se povremeno osećate „zakopanom u kuću“ (što vam zvuči kao nešto što sleduje znatno starijim osobama od vas)? Ne brinite; sve je u redu s vama i želite sasvim normalne stvari.

Rešenje za to je sasvim jednostavno, zaista – izađite sa svojim dragim! Neka to ne bude rutinski, tipa „subotom na večeru“, već priređujte iznenađenja jedno drugom. Idite nekud na piće usred radne nedelje, kad se desi da imate vremena; idite na večeru usred nedelje. U vezama je super to što zaista možete poželeti da se ne sređujete i ne izlazite nigde – i imaćete pored sebe srodnu dušu, pa vam tako „izlazak“ može biti da se ušuškate jedno pored drugog ili, recimo, da zajedno spremate večeru (obezbedite malo više vina), hranite jedno drugo, i… Pa, recimo samo – fenomenalno se provedete!

Ukratko: to što ste u vezi ne znači da vam je uskraćen seksepil, pažnja, ludi provod. Još jedna super stvar: kad ste u lepoj vezi, provod može biti mnogo luđi, intenzivniji i bolji nego kada ste u solo varijanti. Osećaj panike jer vam se čini da gubite slobodu s vremenom bledi – jer, zapravo, ništa niste izgubile, a dobile ste mnogo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike