U trendu

Žene koje treba izbegavati (2)

Tempirana bomba

Tempirana bomba je emocionalno smrtonosno oružje koje se aktivira bez ikakvog upozorenja, taman kad pomislite da je vaš život pod kontrolom. Najstrašnije u vezi s tempiranom bombom je to što eksplodira pored vas nekoliko puta. Ona je tip žene koja se napije na važnoj poslovnoj večeri i pljusne martini vašem šefu u lice. Ili ima aferu sa vašim najboljim prijateljem i zatrudni, pa ne znate čije je dete. Ona počne da viče: „Ne, ne i ne!“ usred vašeg venčanja. Ili samo nestane jednog dana, ostavljajući vas sa desetomesečnim juniorom.

Ona je tako draga i naizgled perfektna da previđate upozoravajuće znake koji su tu od početka. Roditelji su digli ruke od nje, nijedan njen bivši momak ne javlja joj se na ulici, a ona obično živi daleko od kuće, jer joj treba nova teritorija i mesto u kojem je ljudi još nisu upoznali. Tempirana bomba u početku uvek izgleda suviše dobro da bi bila istinita – i jeste tako.

Nakon što nestane bez reči, možete je primiti nazad, jer izgleda tako nevino i šarmantno. Sigurni ste da je njena ludost bila samo mala greška. Lagano, na teži način, shvatate da to nije greška – to je obrazac. Bez obzira na to koliko vam obećavala da će se ponašati drugačije, nemojte joj verovati. Jedino možete biti sigurni u naredne eksplozije; to je samo pitanje vremena.

Lolita

Ona je tako neodoljiva, privlačna, tako seksi – i tako mlada. Gleda vas kao mudrog profesora, a vi uživate u toj ulozi. Vidite sebe kako kreirate zrelu ženu svojih snova. Čuvate je čistu i zaštićenu samo da biste je zadržali pored sebe dok ne stasa i ne postane vaša mala verna supruga. Ako stvarno verujete u to, razmislite o detaljnom pregledu glave.

U stvari, ona je tek otkrila svoju seksualnu moć i isprobava je na vama. Moguće je da živite u celibatu, ali vas to ne pogađa. Laska vam pomisao na to da ste sposobni da privučete mnogo mlađu ženu i ne marite mnogo za ono šta drugi pričaju. Ona zapravo želi da se osveti tati – zato je izabrala vas. No, čim se pojavi neki dvadesetogodišnji Adonis, ostaviće vas, a njemu pružiti sva zadovoljstva koje ste želeli da joj priuštite. Neiskusan glupak, kakav već jeste, neće je previše ceniti, zbog čega će ga ona voleti još više. Verovatno će biti spremna za ozbiljnu vezu za jedno petnaestak godina, ali tada ćete biti suviše stari da biste uživali u tome.

Starleta

Božanstvena je, oduzima dah i obavezno je prisutna na svim koktel zabavama. Istina, kad počnete da razgovarate sa njom, slika savršenstva se poljulja. Ne postoji ništa poraznije od saznanja da žena vaših snova sanja o tome da se pojavi na naslovnoj strani tabloida: „Ozbiljna sam, brate. Mislim, znaš ono, samo da mi krene karijera.“ Verovatno će izaći sa vama nekoliko puta ako obećate da ćete je upoznati sa bratom od strica koji radi u reklamnoj agenciji. Uvek traži veću zverku, dakle, držite je na oku. Ali, znate kako kažu – moć je afrodizijak. Neka preko vas upozna glumce, bivše sportiste, čak i neke ne mnogo bitne političare… Vratiće vam se narednog jutra, verujte. Samo poneka od ovih devojaka postane zvezda. One kojima to ne uspe – bez izuzetka optužuju sve muškarce u svojim životima ili ih učine nesrećnim ili ih ostave. Ako ste se ozbiljno vezali za takvu ženu, plići ste od nje.

Možda su perspektive za brak sa ovim ženama užasne, ali na kraju krajeva, bar je zabavno izlaziti sa njima. Postoje i druge veštice, kučke i lude žene (izazovne, takođe) sa kojima ne treba ugovarati ni izlazak. A o takvima uskoro.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike