U trendu

Žene priznale: OVO ih najviše pali kod muškog orgazma!

Postojalo je do sada mnogo tekstova na temu žena i njihovih orgazama i toga kako ih doživljavaju, šta vole a šta ne, kao i zašto neke od njih ne mogu da dostignu vrhunac u seksu.

Međutim, daleko je manje tekstova koji se odnose na orgazam muškarca i to kako žene gledaju na njega.

U praksi i na internetu recimo, uobičajeno je razmišljanje da je orgazam žene nešto što uzbuđuje oba pola, kao i da muškarci obožavaju kada žene „dođu do kraja“ sa njima jer im tako rastu ego i sapomouzdanje.

Ipak, i orgazam muškarca, na koji se recimo, više obraća pažnja u romanima ili u erotskim i porno filmovima, i te kako ume da uzbudi žene.

Čitateljke jednog američkog portala priznale su šta njihove partnere najviše uzbuđuje kada im rade tokom orgazma i izbacivanja semene tečnosti iz penisa.

Odgovor nije bio, kako neki pretpostavljaju da vole da vrhunac dožive u partnerki ili po njenom telu ili ko zna gde, već im je najvažniji ženin pogled a kako se ispostavilo, i partnerkama je to jako primamljivo.

Ubedljivo najveći broj muškaraca doživeo je izuzetno snažne i upečatljive orgazme kada su ih u tim trenucima partnerke gledale „tamo dole“ na jedan, kako oba pola vole da kažu, pohotan i strastven način.

Čitateljke su priznale, barem oko 80 posto njih, da im je jako stimulativno i erotično da partnere gledaju čas u lice čas u penis, dok doživljavaju orgazam.

2 komentara
  1. Prijap

    Sve je ovo istina! Znam iz ličnog iskustva!

  2. Blajbi

    Velika vecina partnerki gleda muskarca u lice dok dozivljava orgazam.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike