Žene priznale: OVO ih najviše pali kod muškog orgazma!

Postojalo je do sada mnogo tekstova na temu žena i njihovih orgazama i toga kako ih doživljavaju, šta vole a šta ne, kao i zašto neke od njih ne mogu da dostignu vrhunac u seksu.

Međutim, daleko je manje tekstova koji se odnose na orgazam muškarca i to kako žene gledaju na njega.

#stiffbull #coffee ☕️️ FREE SHIPPING ON ORDERS UP TO $75.00. DISCOUNT CODE: STIFFBULLCOFFEE ☕️️#love #libido #stamina #lust #orgasm #stimulate #relationship #size #girth #massive #huge #bulk #excitement #sex #foreplay #erection #ass #aphrodisiac #testosterone #sexdrive #nude #naked #selfie #selfies #intercourse #hardcore

A post shared by Stiff Bull Coffee (@coffee_with_perks) on

U praksi i na internetu recimo, uobičajeno je razmišljanje da je orgazam žene nešto što uzbuđuje oba pola, kao i da muškarci obožavaju kada žene “dođu do kraja” sa njima jer im tako rastu ego i sapomouzdanje.

Ipak, i orgazam muškarca, na koji se recimo, više obraća pažnja u romanima ili u erotskim i porno filmovima, i te kako ume da uzbudi žene.

Čitateljke jednog američkog portala priznale su šta njihove partnere najviše uzbuđuje kada im rade tokom orgazma i izbacivanja semene tečnosti iz penisa.

#couplegoals #sexycouple

A post shared by Sexy Couple Goals (@sexycouplegoals1) on

Odgovor nije bio, kako neki pretpostavljaju da vole da vrhunac dožive u partnerki ili po njenom telu ili ko zna gde, već im je najvažniji ženin pogled a kako se ispostavilo, i partnerkama je to jako primamljivo.

Ubedljivo najveći broj muškaraca doživeo je izuzetno snažne i upečatljive orgazme kada su ih u tim trenucima partnerke gledale “tamo dole” na jedan, kako oba pola vole da kažu, pohotan i strastven način.

Čitateljke su priznale, barem oko 80 posto njih, da im je jako stimulativno i erotično da partnere gledaju čas u lice čas u penis, dok doživljavaju orgazam.

#couplegoals #sexycouple

A post shared by Sexy Couple Goals (@sexycouplegoals1) on

2 komentara

Ostavite komentar

Oznake