U trendu

Znaci o veličini

Veoma je česta priča o tome da dobrog ljubavnika ne određuje veličina polnog organa; naročito će često to spominjati žene. Mnoge će komentarisati da im uopšte nije bitna veličina partnerovog penisa – a opet, s druge strane, žene će često, kikoćući se, razmenjivati „pouzdane načine“ da se pretpostavi „obdarenost“ nekog muškarca i pre nego što ga vide nagog.

Nije da je veličina ženama zaista bitna, ali neke od njih jako zabavlja da nagađaju, uz obavezno kikotanje (i, naravno, komentare o tome da se muškarci ponašaju nezrelo i detinjasto).
U ovakvim nagađanjima najčešće se gledaju veličina muškarčevih šaka i stopala – pretpostavka je da što su veći ovi ekstremiteti, veći je i „onaj ekstremitet“. Neke žene smatraju i da je veličina njegovog nosa u srazmeri s veličinom njegovog penisa. Postoje i razne teorije koje povezuju građu muškarca s izgledom njegovog penisa. Koliko su, zapravo, ove priče tačne?
Odgovor na to pitanje je veoma jednostavan: nimalo. Ne možete, posmatrajući muškarčeve šake, stopala, nos ili građu tela da zaključite ama baš ništa o veličini i izgledu njegove „muškosti“. Mada većina delova tela najčešće jeste u proporciji s veličinom ostatka tela, kad se radi o veličini penisa, to nije slučaj. Jeste, može da se potrefi da muškarac krupnih šaka ima i veliki penis – ali isto tako može imati i mali. Isto tako, može se desiti da niski muškarci imaju velike penise, mršavi debele, krupni male. Te stvari, jednostavno, nisu povezane.
Postoji još jedan mit, a to je da se po veličini njegovog penisa kada je opušten može pretpostaviti koliko će biti dugačak i debeo kada je u erekciji. Ne može – ama baš nikakva pravila ovde ne postoje.
Ne sumnjamo da ovo saznanje neće sprečiti žene koje vole da uz kikotanje nagađaju o veličini nastave sa svojom zabavom – a za one koje ovakva tema interesuje čisto iz radoznalosti (ima li u toj priči nešto ili ne?) odgovor je: svaka sličnost je slučajna.

2 komentara
  1. Anonimni

    Koje gluposti. Itekako se na temelju vanjskog fizičkog izgleda može odrediti kakaov penis može imati neki muškarac. Niski, posebno jako niski, nikada nemaju velike, hahaaa. Nego je u pitanju isključivo optička varka. I mali na malome muškracu izgleda veliko-:)

  2. Dejan Milenkovic

    Tekst je potpuno tačan! Ja sam živi dokaz; veoma sam nizak, a „obdaren“ sam iznad proseka, pogotovo što se tiče obima!(-

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike