najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Znate li šta je to “eho par”?

Nakon određenih godina i sticanja izvesne zrelosti, većina ljudi koji ulaze u vezu čini to sa željom da ta veza potraje (osim ako se baš planira veza za jednu noć). Tada je neizbežno pitanje – kako znati da li će veza opstati ili ne? Mnogi tekstovi bave se ovom temom i postoje mnoge stvari po kojima možete zaključiti ima li vaša veza šanse za uspeh ili ne. Naučnici su tome dodali još jedan znak da će veza biti harmonična – partner vam daje “fizionomski eho”. O čemu se ovde radi?

Objašnjenje je jednostavno: izgleda da će nam se automatski dopasti osoba koja nam daje “fizionomski eho”, i da sa takvom osobom imamo najbolje šanse da ostvarimo dugu i stabilnu vezu. “Fizionomski eho” znači da se vama i vašem partneru ili partnerki poklapaju tri crte lica – gornji kapci, oblik usana i obrva, to jest, vas dvoje činite “eho par”. Ovakvo poklapanje ne garantuje “živeli su srećno zauvek potom”, ali, teoretski, daje dobre šanse da par dugo ostane zajedno.

Ako se desi da vam se podudara samo jedna crta lica, ili da vam se podudaraju dve umesto sve tri, i dalje postoje šanse za harmoničnu vezu. Kako saznati da li ste vas dvoje “eho par” ili ne? Vrlo lako – presecite napola dve proporcionalno slične fotografije vašeg partnera i vas i napravite poređenje. Rezultat je odmah vidljiv.

Kakav je rezultat? Činite “eho par” ili vam se makar neke crte poklapaju? Čestitamo, i srećno! Joj, ne poklapaju vam se crte uopšte! Da li to znači da treba da raskinete smesta, pre nego što se vežete za osobu sa kojom nemate šanse (ako već niste)? Apsolutno ne – to je ionako samo teorija. Zašto biste raskidali vezu ukoliko vam je oboma lepo? Pored toga, ako vam se trenutno ne poklapaju crte, to ne znači da se to neće promeniti u budućnosti. Verovatno ste već čuli da partneri koji su dugo zajedno počinju i fizički da liče jedno na drugo. Ako vam je veza lepa, bez obzira na to što vam se crte ne poklapaju, uživajte – teorije mogu biti zanimljive, ali nisu nešto u šta treba slepo verovati.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike