U trendu

Monstrum psu zalepio njušku, a onda se pravdao: „Samo sam hteo da joj pomognem“

Zlostavljač životinja, Vilijam Dadson provešće sledećih 15 godina u zatvoru, od čega 5 godina zbog brutalnog zlostavljanja psa.

Joe Elmore CEO Charleston Animal Society “There is no reason for cruelty against animals or humans, especially of this…

Gepostet von Charleston Animal Society am Freitag, 29. Mai 2015

Dudson je višestruki zločinac koji je iza rešetaka od juna 2015. kada je uhapšen zbog pokušaja prikrivanja posedovanja marihuane, kokaina i oružja.

Dan pre njegovog hapšenja, policajci su pronašl kuju Kejtlin, kojoj je izolir traka bila čvrsto 9 puta oblepljena oko njuške više od 36 sati. Dudson je pokazao kajanje i rekao da je pokušavao da promeniti njeno ponašanje uz pomoć ‘tehnika’ koje je naučio u zatvoru.

Nakon što su se društvenim mrežama proširile mučne fotografije zlostavljane Kejtlin, mnogi su se, poput sudije, složili da zaslužuje mnogo oštriju kaznu.

– Ne želim da budem zla, ali volela bih da mogu da ti izreknem veću kaznu – rekla mu je sudija prilikom izricanja kazne.

– Mislim da ovo šalje poruku da nećemo da dopustimo ovakve stvari – rekao je Aldvin Roman, direktor udruženja zazaštitu životinja u Čarlstonu. – Učinićemo sve da zakonom zaustavimo ovo, a onda ćemo ići dalje i menjati naše zakone i učiniti ih jačima.

Caitlyn the dog thanks Assistant Solicitor Ted Corvey for sticking with her case for almost two years and for getting the maximum sentence for her abuser! #JusticeforCaitlyn #IamCaitlyn #adoptatcas

Gepostet von Charleston Animal Society am Montag, 27. März 2017

Roman se prisetio dana kada je prvi put ugledao Kejtlin u skloništu za životinje. – Sećam se straha u njenom pogledu. To je bilo 36 sati torture.

Srećom, Kejtlin je izbegla jako oštećenje jezika i sinusne šupljine, te se zahvaljujući veterinarima potpuno oporavila. Sada je srećna u novom domu punom ljubavi.

Slučaj sa Kejtlin je pravi primer koji pokazuje koliko je važno prijaviti nasilje nad životinjama i koje su posledice za one koji to čine.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike