U trendu

Najpopularnije rase pasa i 10 top imena koja najčešće dobijaju (foto)

Koliko god vaš pas bio jedinstven, njegovo ime možda nije. Kad pronađemo idealno ime za svog ljubimca, nije nam bitno koliko je ono često, ali zanimljivo je da svaka rasa  obično ima nekoliko imena koja su najpopularnija.

Ovo su neka od njih:

Labrador retriver

Najpopularnija rasa pasa je labrador retriver. Njegova ličnost u kombinaciji sa slatkim izgledom čine ga vrlo poželjnim ljubimcem. Prema Reader’s Digestu, najpopularnija imena za tu rasu su Maverik, Heši, Midnajt, Ganer, Kali, Ali, Kona, Kivi, Čokolada i Bleki.

Zlatni retriver

Ne treba posebno objašnjavati zašto su zlatni retriveri toliko popularni, jer prilično su savršeni. Možete li pogoditi najčešća imena za njih? Prema Reader’s Digestu, to su Marfi, Rasti, Goldi, Taker, Sani, Eli, Abi, Simba, Bejli i Kuper.

Nemački ovčar

Poznato je da su nemački ovčari zaštitnički nastrojeni i poslušni. Da bi ime odražavalo njihovu ličnost, najčešće im daju imena Baron, Sarž, Blic, Šajen, Kajzer, Klaus, Loba i Ziva.

Francuski buldog

Danas mnoge poznate osobe poseduju ovu rasu pa ne čudi što su najpopularnija imena za njih nadahnuta nekim od naših omiljenih zvezda. To su na primer Feliks, Roki, Bentli, Dilan, Kain, Stela (po psu iz Moderne porodice), Lola, Prl, Hani i Pipa.

Bigl

S biglom nikad ne možete pogrešiti. Pogledajte samo to lice! Prema Reader’s Digestu, najpopularnija imena za biglove su Bakster, Barni, Begl, Votson, Hanter, Snupi, Šajlo, Frekls, Libi i Kuper.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar