Heroj: spasao psa iz LEDENE vode (video)

Da svi heroji ne nose plašt dokazuje hrabrost policajca Mladena Sovrlića iz SUP-a Zemun, koji je u Borči izbavio psa iz ledene vode i spasao mu život.

Nismo navikli da ovakve prizore gledamo kod nas pogotovo što nije bilo po zvaničnom pozivu.Jutros pri povratku sa posla, policajac Sovrlić iz SUP-a Zemun koji je pritom van dužnosti,nailazi u Borči na kucu koja je upala u ledenu vodu. Bez adekvatne opreme zbog nedostatka vremena da je nadje jer je kuca već gubila snagu, on je uz pomoć jednog čoveka vadi na bezbednu obalu. Kuca je dobro i po zadnjim informacijama nalazi se kod policajca Sovrlića. U ime svih ljubitelja životinja i u naše lično ime mi mu se zahvaljujemo. Pored svih grozota svakodnevno uperenih protiv životinja ovakve stvari nam vraćaju nadu i veru u ljude.Levijatan.

Gepostet von Pokret Levijatan – STOP Animal ABUSE am Sonntag, 20. Januar 2019

Naime, kada se vraćao sa posla policajac je ugledao psa koji pliva u ledenoj vodi i ne može da se popne na debeli led kako bi se izbavio, te je on brže bolje krenuo ka njemu da ga spase.

Na snimku se može videti kako je pas već izgubio dosta snage i energije i kako polako počinje da posustaje, te je policajac uz pomoć jednog čoveka uspeo da ga izbavi.

Bez bilo kakve opreme, policajac je iskoristio merdevine, koje je stavio na led, kako bi se približio psu, a zatim ga jednim potezom ruke bacio do obale gde ga je drugi mladić dočekao i izbabio iz hladne vode.

Prema poslednjim informacijama, spaseni pas se nalazi kod Sovrlića, na toplom i bezbednom, a da nam je više ljubavi i poštovanja prema životinjama potrebno pokazuje neustrašivost junačkog policajca.

A tek ovo…

https://www.facebook.com/TheMostAmazingVideos1/videos/vb.2272222199681417/395482924554623/?type=2&theater

(Novosti online)

2 komentara
  1. Anonimni

    Hvala mu na ljudskosti i ljubavi.

  2. Anonimni

    Hvala ti, dobri čovječe !

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike