Albino bliznakinje osvajaju svet (foto)

Šanse za rođenje albino deteta su 1:17 000, pa je gotovo nemoguće roditi albino blizance, zato su Lara i Mara (11) iz Brazila toliko posebne. Predivne bliznakinje imaju dve godine stariju sestru Šejlu, koja se takođe bavi modelingom.

11-godišnje bliznakinje postale su apsolutni hit u modnom svetu. Naime, već su sarađivale sa mnogim poznatim modnim kućama, a trenutno sarađuju sa poznatim fotografom, Vinisijusom Teranovaom (26) u njegovom projektu ‘retko cveće’ (Rare Flowers).

– Bliznakinje sam spazio u jednom videu. Hteo sam da radim sa njima jer su predivne i talentovane. Pune su samopouzdanja, pametne su i znaju šta treba da rade – rekao je Teranovao.

Devojčice žele da postanu svetski poznate u svetu mode i glume.

https://www.instagram.com/p/BP3suY1hN_b/?taken-by=lara_mara_sheila

– Osećamo da je albinizam lep, volimo svoju kosu, boju očiju i boju kože. Osećamo se se vrlo posebno i lepo noseći šminku. Sviđa nam se to što radimo. Takođe volimo da čitamo predivne komentare, koje ljudi ostavljaju ispod naših slika – rekla je Lara.

– Odrastati na način na koji mi odrastamo je neverovatan. Sviđa nam se što smo drugačije i srećne smo sa svojim jedinstvenim izgledom, dodala je Mara.

Njihova starija sestra Šejla izjavila kako joj se jako sviđa moda i rekla je kako želi da postane stilistkinja jer voli modu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.