Ko je šta nosio na dodeli Grammy nagrada

Na 34. godišnjoj dodeli Grammy nagrada jedan deo slavnih je izgledao zaista sjajno. Kao što uvek biva kada su ovakve svečanosti u pitanju, pored onih koji su dali sve od sebe da pokažu ko su i šta su ne samo nagradama, već i onim što nose, bilo je i onih čiji je izgled govorio „radije bih da ostanem kod kuće“.

Christina Aguilera je nosila narandžasto-zlatnu haljinu i ofarbala se u plavo. Haljina je imala proreze i bila je u tipičnom „Aguilera“ stilu – asimetrično, zanimljivo, ali i veoma, veoma seksi.

Destiny“s Child (na slici) su oduševile publiku prilikom izvođenja pesama „Independent Women“ i „Say My Name“. Nosile su seksi bikini-topove i uske suknje koje je dizajnirala majka jedne od članica (koja je ujedno i stilista grupe). Svojim izgledom su pokupile najviše pohvala modne kritike.

Jennifer Lopez je možda preskočila ovaj događaj, ali je „legenda“ o njenoj prošlogodišnjoj haljini bila oživljena zahvaljujući onome što je nosila Toni Braxton. Ova R&B pevačica se odlučila za belu haljinu koja je bila tako sečena sa strane da je otkrivala gotovo sve.

Izgled momaka iz grupe „NSync ničim nije zadovoljio modne standarde ovakvih događaja. Pojavili su se u fanky odelima koje je dizajnirao Steven Gerstein, a kada su se presvukli za samo izvođenje, zaključak je bio očigledan – očajnički im je potreban novi stilista!

Gwen Stefani i ostatak grupe No Doubt su bili složni i kada je oblačenje u pitanju. Nosili su odeću sa temom „50-tih, momci klasična odela, a „zlatokosa“ Gwen je sebe „upakovala“ u crvenu haljinu bez bratela, baš poput onih koje su bile nošene u zlatno doba velikih bendova.

Moby je veče započeo u smokingu, ali se kasnije odlučio za mnogo udobniju kombinaciju – jednostavan džemper, džins i bele patike za izvođenje pesme „Natural Blues“. Bubnjar grupe Foo Fighters se očito najmanje dvoumio oko izbora garderobe, nije morao da brine o tome da li mu je suknja prekratka ili košulja previše šarena. On se odlučio za maksimalnu ležernost – na crveni tepih je došetao u svojim sobnim papučama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike