Ko oblači Kristinu Agileru?

Personalni stilista gospođice Agilere je Triš Samervil. Složićete se da ova devojka ima jako zanimljiv, ali verovatno i jako naporan i odgovoran posao. Da pogledamo njenu priču o tome šta je potrebno da bi Kristina izgledala ovako kako izgleda.

Posao: Počela sam da radim sa Kristinom od juna ili jula. Dobila sam posao zahvaljujući preporuci. Prvo smo jednostavno sele i postepeno se upoznavale. Vrlo je bitno da mi ona veruje i da mi dozvoljava da je oblačim.

Izgled: Trudimo se da njen izgled bude seksi, ali i klasičan. Kristina želi da izgleda realno i ona je od onih osoba koje ne vole da provode sate i sate da bi bile spremne.

Ono najbolje: Kristina ima tako sjajno malo telo da je lako raditi odeću za nju. Ona je veoma mala, ali proporcionalno mala. Ona ima dobru zadnjicu i obline – to je ono latinoameričko u njoj. Ona misli da je njena najveća prednost njen stomačić tako da ga na nastupima uvek malo otkrije.

Na sceni: Koža na sceni izgleda mnogo bolje nego uobičajeni materijali tako da uvek koristimo kožnu – i to tesnu, ali ne toliko da puca. Ja sam takođe uvek za one male „isečke“ koji čine da koža izgleda interesantno. I naravno, potrebno je dodati malo sjaja, ali mi pokušavamo da ne preterujemo sa tim svetlucavim stvarima.

Garderoba je rođena: Ja sam za turneju radila svu Kristininu odeću. Ali prvo sam nacrtala skice, pa sela i popričala sa njom o tome. Onda sam napravila probne primerke koji su jeftiniji od pravih. Onda je došlo isprobavanje. Uradili smo ispravljanje gde god je to bilo potrebno. Došla sam do trenutka kada sam radila detalje. Onda sam otišla na prva tri nastupa da vidim kako joj odeća stoji.

Javnost proučava: Bilo je razočaravajuće za Kristinu da bude izabrana među 10 najgore odevenih poznatih ličnosti u magazinu People. Ali ako pogledate ko je glasao, uglavnom su to bili ljudi starosti preko 45 godina koji žele glamur, glamur, glamur. Da je ona obična osoba, ona bi kupovala u tržnom centru. Hvala Bogu što niko od nas ne pazi šta nosi baš svakog dana.

Rizici: Brinemo i o tome šta će ostale slavne ličnosti nositi na velikim događajima. Ako obučemo Kristinu u crveno za veliki šou dodele nagrada, nadamo se da se niko više neće pojaviti u crvenom – naročito ne Britni [Spirs]. Ali one su drugačije građene devojke sa posebnim stilom.

Kristina nije namćor: Bila sam veoma srećna jer je sa Kristinom lako izaći na kraj i ne zahteva da uvek imamo 20 komada odeće u rezervi. Ja bih mogla da kupim nešto jeftino u Targetu [popularna američka radnja], i ako je slatko i cool, ona će to i obući.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike