najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nacionalna nedelja mode od 9. do 16. novembra

Nacionalna nedelja mode (Serbia Fashion Week) će uz učešće poznatih svetskih i domaćih modnih dizajnera i primenjenih umetnika, biti održana od 9. do 16. novembra u Novom Sadu i Beogradu.

Manifestacija će svečano biti otvorena u Beogradu, u Domu Narodne skupštine revijom visoke mode, a učestvovaće dizajneri koji su svoje kolekcije u julu predstavili u Parizu, na prestižnoj Nedelji visoke mode – Eymeric Francois i Zvonko Marković.

„Ovo je revija koju već mesecima dogovaramo i planiramo. Obojica dizajnera učestvovali su na Nedelji visoke mode u Parizu i tamo je njihova revija bila održana u velelepnom prostoru koji je kulturni spomenik“, podseća predsednica Nacionalne nedelje mode Svetlana Horvat.

Ona kaže da su za njihovu reviju u Beogradu, hteli isto to jer „visoka moda ne može biti prezentovana bilo gde, potreban je prostor u koji će se takve kolekcije “uklopiti“. Znali smo da je jedini pravi izbor Dom Narodne Skupštine“.

Nakon otvaranja, program će biti nastavljen u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, gde će biti održane revije preko 70 modnih dizajnera iz Srbije, regiona i sveta.

Organizatori očekuju oko 30.000 posetilaca, kao i dolazak novinara iz najprestižnijih medija kao što su državna televizija Francuske – TV 5 Monde, Fashion Channel Italy, Vogue, JQ Italy, Elle Italy, Lash Magazin Paris, Eclectic Magazine Paris, Fashion One TV i mnogi drugi.

Ulaznice će se uskoro naći u pretprodaji na prodajnim mestima Gigs Tixa ili putem sajta www.gigstix.com.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike