Pokažite stomak!

Sada kada ste spakovali zimsku garderobu, vreme je da razmislite o tome koji će biti vaši glavni odevni aduti ovog proleća. Ukoliko imalo pratite televiziju, štampu i dešavanja na muzičkoj sceni, mogli ste da primetite da se jedan od najmodernijih izgleda postiže tako što ćete jednostavno bar malo otkriti svoj stomak.

Navala mladih pop zvezda je donela promene ne samo na muzičkom, već i na modnom nebu. Christina Aguilera, Britney Spears i Jennifer Lopez su već duže vreme pobornice ovakvog seksi izgleda. Pogledajte neki od njihovih spotova i shvatićete o čemu pričamo. Sve one vole da nose majice i topove koji otkrivaju stomak, a njihovi fanovi širom sveta prate isti trend.

Obiđite prodavnice i probajte da nađete neku cool i originalnu majicu. Ono što je jako dobro jeste to što i bez mnogo para možete značajno da osvežite svoj izgled. Novac kod ovakve odeće uglavnom nije problem, ali postoji jedan drugi – Britney Spears mogu da imitiraju samo devojke sa zavidno ravnim stomakom. U suprotnom vam predlažemo da počnete malo aktivnije da vežbate jer još uvek nije kasno za to.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike