U trendu

Trendovi za plažu

Da biste izabrali pravi kupaći kostim, potrebno je da budete informisani šta je IN, a šta nije. Prema modnoj urednici sajta Bikini.com, Viki Mekdugal (Vicky McDougal), upoznavanje sa trendom se sastoji iz dva koraka – najpre treba da imate u vidu kakav je stil popularan, a potom i koje su boje aktuelne.

Ona kaže da su bikini kostimi sa dečačkim šorcevima među najmodernijim ove sezone. Takođe dodaje da su topovi sa halterima stekli široku popularnost među ženama bez obzira na tip tela, težinu, visinu i slično.

Kada je reč o bojama, bikini ekspert kaže da su svetle boje i dalje u trendu, ali upozorava da ne nosite kupaće kostime onih boja u kojima se osećate nelagodno.

„Svetle i neonske boje su još uvek moderne ove sezone. Tačkasti dezen je, takođe, veoma popularan. Ali, ako vam ne pristaju vrišteće boje i dezeni, ima mnogo smirenijih boja koje izgledaju sjajno. Bitno je da se prijatno osećate u onome što nosite“, rekla je Mekdugal.

A šta bi ovog leta trebalo da na sebi ima muškarac u trendu? Najmoderniji su nešto duži „surferski“ šorcevi.

Prema Eriku Dajmondu (Eric Diamond), dizajneru za Quiksilver (jedna od najpopularnijih marki surferske odeće), šorc sa cvetnim dezenom koji doseže tek negde iznad kolena je idealan izgled za leto. Ovom dizajneru bi trebalo verovati jer dosta zna o odeći za surf; kao tinejdžer je bio profesionalni surfer, a onda je počeo da dizajnira za svog bivšeg sponzora.

„Cvetni dezen je zaista popularan, ali polako postajemo prezasićeni njime. Mi smo ga ponovo oživeli kroz retro-dezen u stilu osamdesetih, i taj izgled je sada zaista rasprostranjen“, rekao je.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike