Voulez-vous coucher avec moi ce soir?

Svi znamo da Kristina Agilera (Christina Aguilera) voli da se oblači provokativno s vremena na vreme, ali njeno pojavljivanje u spotu „Lady Marmalade“ je zapanjilo čak i njenu baku. „Umalo nisam umrla kada sam videla kako je oskudno odevena“, kaže Delsi (Delcie), baka jedne od najvećih pop zvezda na svetu. „Pozvala sam njenu majku i pitala je „O Bože, šta ovo radi Kristina?“ „. Ali to nije bilo sve što je baka izjavila za britanski magazin Heat. Očigledno je napokon dočekala svojih pet minuta, pa nije propustila priliku da svoju unuku kritikuje ne obazirući se na ogroman čitalački auditorijum. „Ono što me pogađa je to što Kristina misli da radi nešto što je pametno, ali svako može da izvodi striptiz… Žao mi je nje, zaista – ona je tako mlada. U potpunosti razumem zašto je ljudi kritikuju.“

Baka je razočarana, ali sumnjamo da je isti slučaj sa muškim delom publike. Spot „Lady Marmalade“ koji ovih dana viđamo na televiziji je deo soundtrack-a za film Moulin Rouge. Obradu velikog hita iz sedamdesetih izvode Kristina, Mya, Pink, Missy Elliot i Lil“ Kim. U spotu je oživljena posebna atmosfera pariskih noćnih klubova, a pevačice na sebi imaju veoma malo garderobe. Film Moulin Rouge je očigledno inspirisao Kristinu Agileru. Ona se, naime, sve češće pojavljuje u javnosti sa šminkom sličnoj onoj koju nosi u pomenutom spotu. Mišljenja modnih kritičara su podeljena. Ima onih koji njenom izgledu ne daju preterano pozitivne ocene, a u žarištu kritike našla se njena kosa i čudne modne kombinacije koje su sastavni deo imidža mlade pop zvezde u poslednje vreme.

Ni modna kritika nije oduševljena, ali ni baka. Međutim, izgleda da se Kristina navikla na njen temperament. Prošle godine je pričala novinarima o tome kako joj se baka meša u ljubavni život. „Ona je stvarno smešna. Kaže mi „Zašto se ne držiš onog momka Enrika (Enrique Iglesias)? Ja joj odgovaram nešto kao „Bako, ja ne volim njega. Zaljubljena sam u nekog drugog“ „, priča Kristina. „Moja baka će reći zaista sve, ali znam da je vrlo srećna zbog mene“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike