U trendu

3 ženske osobine su presudne za izbor stalne partnerke: Ovo muškarci traže od žena

I žene i muškarci se trude da, prilikom izbora partnera, odaberu onog, odnosno onu koja je najbliža savršenstvu. Tačnije, njihovom idealu savršenosti. I večita je dilema šta žene žele, ali, sa druge strane, i žene se često pitaju koji su to kriterijumi koje muškarci postavljaju. Tačnije, šta je to što njih zanima.

Istini za volju, ponekad umeju da nas zbune, jer deluje da im mnogo toga nije bitno, međutim, to uopšte nije tako. Štaviše, verovatno ćete se i iznenaditi nekim kriterijumima.

S obzirom na to da bi trebalo da se posvete samo jednoj ženi, što njima posebno teško pada, od izuzetne važnosti im je da pronađu ženu koja će ih voleti i ceniti zbog onoga što oni zaista jesu i koja će ih učiniti boljim osobama.

Ovih nekoliko kriterijuma su svakom muškarcu važni:

Mora da bude orijentisana ka porodici
Verujemo da ovde nema ničeg nejasnog. Niko ne očekuje da imate savršen odnos sa svojom porodicom i širok krug bliskih prijatelja.

Ali, ukoliko želite da osvojite srce svog muškarca, morate pokazati da vrednujete porodicu kao instituciju i da negujete odnose sa svojim prijateljima.

Ono što je od suštinske važnosti jeste i vaš odnos prema njegovoj porodici i prijateljima, prenosi portal 24 sedam.

Mora da bude šarmantna
Šarm ili imate ili nemate i to je vrlo jednostavno. Međutim, ukoliko ste šarmantni i umete da mu izmamite osmeh, maltene samo suptilnim pogledom, vi na njega delujete kao magnet.
Šarmantne žene su muškarcima mnogo privlačnije u odnosu na one koje su nadmene, pretenciozne i glume nedodirljivost.

Mora da bude ambiciozna
Muškarcima je bezuslovna podrška od ogromnog značaja, pa je samim tim i logično da će tražiti ženu koja će im je pružati.

Međutim, ono što oni žele jeste da ta žena ima jasnu viziju svoje budućnosti i da prati svoje snove. Za jednog muškarca ne postoji ništa privlačnije od ambiciozne žene koja je fokusirana na svoje planove i koja ne posustaje pred izazovima.

Takva žena je, za njega, savršena.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar