Budite neodoljivi

Pomoću malih stvari koje deluju tako prozaično, tako svakodnevno i obično, možete učiniti da u očima žena izgledate neodoljivo. Kada to primetite u njihovim očima, lakše ćete posmatrati i svoj odraz u ogledalu. A poboljšanje je jednostavno i do njega se dolazi lako.

Na primer, idite na put koji već dugo odgađate! Pri tom nemojte biti skromni. Odlazak u prirodu u blizini grada jeste super stvar, ali mislite o velikim putovanjima i predelima koji se ne viđaju tako često. Ženama će se dopasti ako čuju da ste bili na planinarenju po bolivijskim planinama… Zvuči nestvarno? Ne mora biti. Muškarac koji se sprema za uzbudljivu pustolovinu ili se upravo vratio s nje ženama je jednostavno neodoljiv.

Ukoliko ste veoma skeptični prema svojoj frizuri, priuštite sebi nešto skupo. Idite u malo skuplji uniseks frizerski salon i zatražite da vas ošiša vlasnik ili jedan od najboljih frizera. Ne dajte da vam frizuru uništi neka bubuljičava devojčica na praksi. Posle toga, prošvrljajte pijacom! Verovali ili ne, u potragu za povrćem i zelenišom ne idu samo sredovečne natapirane gospođe nego i zgodne, srećne i uspešne „singlice“ koje samo čekaju da potroše svoju golemu seksualnu energiju.

Pronađite živahan, u svako doba pun, kafić ili restoran u svom kraju i odlazite tamo barem jednom nedeljno s prijateljima, s kolegama ili sami! Uvek ostavljajte dobre napojnice. Posle mesec dana toliko ćete se sprijateljiti s osobljem da će vas, u najboljem slučaju, upoznati s nekom zgodnom devojkom.

Odlučite se da renovirate stan pa potražite devojku iz redova dizajnera enterijera. Izbor nameštaja, boja za zidove i odgovarajuće rasvete dovešće vas do toga da budete okruženi zanimljivim i raspoloženim kreativnim ženama. Probićete led veoma jednostavno, baš kao i proračun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.