U trendu

Čolinih 66: Nisam tip koji jedva čeka kada će slaviti rođendane

Iako je rnaije slavio na putovanjima ili koncertima, na prošlogodišnji, 65. rođendan Zdravko Čolić je duvao svećice na slavljeničkoj torti, veselio se uz suprugu Aleksandru i kćerkama Unom i Lanom. Na ručak je pozvao brata i prijatelje, a ove godine je obožavaoce počastio novom pesmom naziva ‘Mala’.

– Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima. Tekst i muziku napisao je Bajaga, a Nikša Bratos je napravio aranžman – rekao je Čolić koji inače nije veliki ljubitelj rođendanskih slavlja.

Nisam tip koji jedva čeka kada će slaviti rođendan. To kod mene nije planski nego padne zabava gde god jesam. Često na licu mesta improvizujem neku priču – rekao je Čola.

Njegovi prijatelji znaju da pevač ne voli rođendane pa se još niko nije usudio da organizuje žurku iznenađenja.

– Kad sam bio dete, rođendani su bili vezani za kuću. Živeli smo u zajedničkom stanu koji je pripadao porodici Samardžić. Imali smo dve velike prostorije, a u jednoj su se pripremala slavlja. Za moj rođendan majka bi spremila bolji ručak i zvala porodicu, a za dečurliju iz ulice pravila je tortu – rekao je muzičar.

On je čovek koji već pet decenija izgleda isto. Rekao bih da, što je stariji, to bolje izgleda i peva. On je fenomen – rekao je njegov saradnik i prijatelj Nikša Bratoš. Čola je objasnio da svoj izgled održava redovnom vežbom i džogingom, a jako pazi i na ishranu. Pre četiri godine rekao je da boji kosu, koju godinama šiša na istu dužinu.

– Stavljam preliv, iako me svi uveravaju da ostavim svoju prirodnu boju, koja je išarana sedim vlasima. Na to me čak nagovara i moj frizer, pa je moguće da uskoro promenim imidž – rekao je Zdravko. Na to se još nije odlučio, ali neki tvrde da je pevač osvježio svoje lice i bore na licu ispeglao botoksom. Mladolik izgled nasledio je od oca. Svako jutro maže lice Nivea kremom, a kako se kao dečak bavio fudbalom i atletikom, još i danas sa prijateljima voli da zaigra utakmicu.

Pevač je nedavno prvi put otišao na turneju po Novom Zelandu. Prvi koncert imao je u Oklandu. Kao i uvek, pevao je tri sata. Prepuna dvorana SkyCity Theatre aplauzom i skandiranjem više puta vraćala je Čolu i bend na scenu.

https://www.youtube.com/watch?v=orGaEqTh3yI

– Prijatno iznenađenje su mi ovi mladi ljudi koji znaju svaku moju pesmu, čak i one koje su nastale pre nego što su se rodili. To je divno saznanje za koje svaki pevač živi. Bili smo više puta u Australiji, a Novi Zeland nam je ostao po strani. Vratiću se sa predivnim osećanjima – rekao je muzičar, a prenosi 24sata.

Nakon Novog Zelanda pevao je u Melbornu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike