Čuvajte svoje tajne (2)

Ukoliko ste opsednuti svojim (realnim ili izmišljenim) fizičkim manama, nemojte ih spominjati već na prvom sastanku. Ako je sam čin udvaranja već počeo, znači da joj se dopada ono što vidi pred sobom. Zašto biste joj sad baš vi otvarali oči? Žene ionako privlače pojedinosti, dok nas uvek privlači celina. Njima možda smeta brada od nekoliko dana, ali pozamašna zadnjica nikada neće smetati jednom muškarcu – mi je vidimo samo kao deo jedne privlačne celine.

Ako joj na prvom sastanku niste ispričali neke stvari o sebi, to ne znači da želite da joj se predstavite u boljem svetlu. Postoje dve vrste iskrenosti – ona koju pokazujete kada iskreno odgovorite na postavljeno pitanje o običnim stvarima, ali i ona otvorenost, neka vrsta pomalo sebične iskrenosti, kada treba govoriti o svojim manama, fobijama i slabostima; tu je iskrenost nešto što pre svega treba da umiri vašu savest (takozvana strateška iskrenost) – ipak vam je cilj da se ona zaljubi u vas.

Upoznavanje s porodicom takođe ostavite za kasnije. Ona ne mora odmah da zna da su odnosi između vaših roditelja ili braće i sestara složeni ili problematični. Ako ženi koju još uvek niste dovoljno dobro upoznali kažete da u vašoj porodici vlada napeta i teška atmosfera i da ste u svađi s roditeljima, ona će pomisliti da u njoj vidite spasioca iz te situacije, ili da joj postavljate zamku samo da biste se izvukli iz svih tih nevolja.

Ista je priča i s bivšim ljubavima. Prve večeri nemojte govoriti o tome. Postoji mogućnost da vam se ona ne javi posle takvog razgovora. Slično će reagovati i ako joj pomenete da vas već neko vreme proganja devojka s kojom ste jednom bili u kratkoj vezi. Seksualna iskustva takođe treba prećutati, posebno onaj deo koji se tiče hvalisanja umećem u krevetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.