Da čudo potraje

Šta se dešava kada čudo uspe da potraje samo nekoliko minuta? Tačnije, šta učiniti da odličan utisak koji ste ostavili na ženu potraje duže od toga? Zamislimo jednu situaciju.

Muškarac tridesetih godina seo je u kafić sam i naručio piće. Odeven je pristojno i uljudno, puši skupe cigarete i ima upaljač koji ne radi. U međuvremenu, za susedni sto dolaze dve mlađe devojke i naručuju svoje piće. Izgledaju zavodljivo. Muškarac (naravno) nije ravnodušan. Naprotiv, posmatra idealne konture ženskih tela koja sede u njegovoj neposrednoj blizini. Uzima cigaretu, ali upaljač nikako da proradi. Flert predstoji. Devojke takođe vide da sledi kontakt. To su mogle da pretpostave od samog početka, čim su tako izazovno obučene krenule u grad.

U kafeu gde se uglavnom okupljaju „žestoki“ momci on kaže: „Izvinjavam se, mogu li dobiti upaljač?“ Očigledno da utisak koji je ostavila garderoba i frizura nije bio adekvatan pristupu. Njih dve su očekivale nešto sasvim drugo. Za obe devojke to je bilo samo čudo od nekoliko minuta, a mladić ne bi trebalo da se iznenadi ako neka od njih dve to naglas prokomentariše. Uskoro njih dve završavaju svoje piće, ustaju i razočarano odlaze.

Po ko zna koji put tog meseca muškarac bez upaljača ostaje sam, bez razmenjenih brojeva telefona, zajednički popijene kafe. Možda je baš verovao da će tog dana čudo trajati duže od nekoliko minuta. Izgleda da ima problem u komunikaciji s lepim ženama. Uz to je i nesiguran. Najbolje će biti da potraži pomoć stručnjaka ili nekog dobrog druga koji u ovakvim situacijama pliva kao riba u vodi.

Verovali ili ne, ovakva situacija (koja nije retka) može da upropasti život i najzgodnijem muškarcu. Da li je trebalo da bude direktniji, možda nije trebalo da se izvinjava, možda je trebalo da bude drskiji…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.