najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Darežljivost na pretek

Koliko puta ste se zapitali u kojoj meri vodite računa o drugima? U redu, pomogli ste nekoj baki da pređe ulicu, ali šta je s ljudima koji zaista pokreću točkove vašeg života? Poklonite im neku sitnicu kao znak da niste zaboravili ko su ključni igrači u vašem timu. Sam poklon ne mora da bude basnoslovan, ali ga vi svejedno upakujte kao da je baš takav. Sjajni pokloni ne mogu bez dobrog pakovanja. Oduševite ih ukrasnim papirima pre nego što ih pocepaju da bi došli do "glavnog jela". Izbor je samo vaš. Nije poenta samo u tome da nekome date neki poklon nego i da čitav trenutak darivanja obojite darežljivošću.
Svi dobro znamo da muškarca umeju da cene po opremi koju koristi. Zato biste svom najboljem prijatelju mogli da poklonite vrhunski aparat za profesionalce kojim će moći da zabeleži svaki trenutak u svom životu koji je vredan pamćenja. S druge strane, ako vaš najbolji prijatelj nije osoba koja se mnogo kreće po žurkama, idealan poklon za takvog tipa mogao bi da bude paket za televizijsko druženje. Potpuno digitalna slika i zvuk, elektronsko programiranje gledanja željenih programa, fleksibilni programski paket za sve ukuse. To je samo za one dane kada ne želimo da izlazimo van kuće, a svi ih imamo. Što se tiče poklona koji su namenjeni devojkama, oni se uvek biraju u zavisnosti od toga koliko ste dugo zajedno. Ako ste zajedno dve nedelje, ne poklanjajte joj ništa. Suviše je rano da joj tako pokažete osećanja. Izvedite je na večeru i recite joj koliko vam je bilo lepo s njom u prethodne dve nedelje.
Ukoliko je prošlo nešto više vremena, bolje razmislite. Za četiri nedelje uz večeru bi mogao da ide i neki mali poklon. A osam nedelja? Čekajte, da li mi to već govorimo o ljubavi? Ako odgovarate potvrdno, poklonite joj neku lepu narukvicu – finu i tanku ukoliko je vaša izabranica veoma ženstvena, ili glomazniju ako nije previše ženstvena.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike