najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Divlji snovi

Postoje dve uobičajene kategorije seksualnog uzbuđenja: jedna se bazira na refleksima, dok se druga odnosi na psihu. Prva je stimulacija kroz fizički dodir, a druga zahteva mentalnu stimulaciju i druge čulne nadražaje – od seksi razmišljanja i gledanja mini sukanja do mirisanja parfema.

Većina veza počinje u ovom drugom modelu (sve je novo!) i vremenom se dalje razvija na bazi refleksa. Da li to znači da onda veze počinju da budu i dosadne? Zakazani seks može da bude dobra stvar za zauzete parove, ali može i da predstavlja najlošiju vrstu seksa, baziranog na refleksima; u neku ruku, tu je reč o forsiranoj seksualnosti.

Ključ je u tome da se uvek dodaju mentalni stimulansi. Tu fantazija može da bude od neverovatne pomoći. Uzbudite njen um, a telo će to ispratiti.

Zašto ljudi snimaju svoje seksualne aktivnosti? Zato što kasnije žele da sede i gledaju sebe u svoj toj znojavoj slavi? Teško. Pre bi se reklo da im se to sviđa zbog toga što su egzibicionizam i voajerizam dva najpopularnija tipa fantazija, podjednako dobro kotirana i na muškoj i na ženskoj listi. To je nešto što postoji u svima nama i ne treba mnogo vremena da bi nas taj tip fantazije pokrenuo.

U krajnjem slučaju, čitav događaj ne mora da bude snimljen. Predložite snimanje bez pritiska dugmeta za snimanje – samo prisutvo kamere može da bude uzbuđujuće. Priključite kameru na TV tako da vi budete na ekranu. Na taj način ste prikazani, ali ne i snimljeni. Uzbudljivost ovakve audicije kasnije može da dovede do pravog snimanja.

Na kraju krajeva, ovde je ipak reč o fantaziji koja je postala neka vrsta klišea pop kulture, jedna od onih o kojima se ne priča, ali se često sprovode iz teorije u praksu. Samo je važno da se postarate da ona bude zvezda vaše fantazije. Pitanje može da bude delikatno, ali sve mora da bude jasno pre nego što se čitav događaj desi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike