U trendu

Evo kada žene kod muškaraca izazivaju erekciju a da nije tokom seksa

Svakog muškarca pali nešto drugo kod žene, u to nikako ne treba ulaziti.

Neko će se uzbuditi ako kod žene primeti lepe oči, nekom će njene noge upasti u prvi plan, drugi će opet primetiti njenu zadnjicu ili kosu, a jednom broju muškaraca oblik ili veličina njenih grudi.

Međutim, velika većina muškaraca ima neku svoju tajnu, neki afrodizijak koji nepogrešivo deluje na njih da čak i kada su u blizini privlačne žene, ne mogu da kontrolišu nagon i dobijaju erekciju.

Evo kako sve žene mogu da muškarcima proizvedu erekciju a da to nema veze sa seksom ili bilo kakvim drugim trenutkom tokom kojeg su zajedno.

https://www.instagram.com/p/BUOFmpujPZr/?tagged=crossedlegs&hl=en

Prekrštanje nogu

Neki muškarci bilo da se nalaze u gradskom prevozu, u kafiću, na fakultetu, poslu ili na pauzi doslovno se preznoje ako primete neku ženu da na način koji oni najviše vole prekršta noge.

Pritom, zaista nije važno da li je u miniću ili nosi pantalone, važan je samo način na koji ona to radi. U tim trenucima, i njihov „ponos“ počinje da se budi.

Ocrtavanje donjeg veša

https://twitter.com/WhaletailTanga/status/588753027051479040

Mnogi muškarci, naročito je to leti slučaj, na ulici love žene kod kojih mogu da uoče ili zaključe kakve gaćice nose. Neki od njih doživeće instant erekciju ako su u blizini devojke kojoj se ispod gaćica ocrtavaju tange ili neki čipkast veš. Ne daj Bože da joj se čak i vidi deo gaćica dok posmatraju žene – poludeće!

Senzualan glas

Neki muškarci dobiju aritmiju dok na nekom javnom mestu stoje pored žene koja priča s prijateljicom ili putem telefona maznim ili drugim tipom glasa koji oni obožavaju. U tim trenucima misli im se uskomešaju i ne znaju više kako da se postave dok slušaju njen glas, koliko ih to uzbuđuje.

https://www.instagram.com/p/BUOib_bB0I5/?tagged=beachbabes&hl=en

Trčanje na plaži

Jedan broj muškaraca baš ne zna šta će sa sobom dok je na plaži. Neki čitaju, neki se sunčaju, a neki slušaju muziku. Ali kada pored njih lagano protrči neka zgodna žena, odmeriće je od glave do pete. Ukoliko se zaustavi blizu njih i još ih privuče, imaće problem s čim da prekriju svoje kupaće gaće.

Cipele

Neobično veliki broj muškaraca obožava da vidi ženu kako nosi tip cipela koji baš njih najviše pali. Bilo da su u pitanju visoke štikle, sandale ili čizme, ako ga „ubodu“ sa pravim izborom, promeškoljiće se u trenutku dok bude posmatrao dotičnu damu.

https://www.instagram.com/p/BUOE8tLhWCm/?taken-by=high_heeled_women&hl=en

Odelo

Mnogi u seksu priželjkuju da im partnerka obuče neku uniformu i da tokom odnosa bude medicinska sestra ili recimo navijačica. Ali ima i onih muškaraca koji polude od naleta uzbuđenja kada napolju primete neku lepu damu obučenu u tipično poslovno odelo. Oni je tada „skeniraju“ i zamišljaju šta sve nosi ispod tog odela.

 

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.