U trendu

Foliranti u krevetu

Poznata je priča da ima mnogo žena koje u krevetu glume orgazam. Ima više načina da muškarac prepozna ili da barem posumnja da se ona „folira“. Valja, međutim, znati da i muškarci umeju da glume vrhunac, i to ne treba da iznenađuje. Zašto muškarci glume vrhunac?

Stres! Poslovni stres, recimo, može biti toliko iscrpljujući da želja za seksom nestane ili da orgazam postane nedostižan. Pošto mu ponos ne dozvoljava da kaže da mu nije do seksa i da bi radije spavao, muškarac će se truditi da odradi posao i glumiće orgazam kako bi sve bilo što pre gotovo – baš kao i žene.

Pored toga, tu je i nesigurnost! Mnogi filmovi i serije u kojima se seksualnim potencijalom razbacuju mišićavi muškarci umeju da budu baš nerealni i da pokazuju lažnu sliku o dužini trajanja seksa i uživanju sa ženom. Posle toga, neki muškarci strahuju da ne mogu da zadovolje svoju partnerku ako se sve ne odvija „kao na filmu“. Onda više ni oni ne mogu da dostignu vrhunac. Baš kao kada se žena trudi da bude savršeno dobra ljubavnica i da zadovolji partnera, pa se sama toliko iscrpi da ne doživi vrhunac.

Nema ljubavi! Jednostavno, dešava se da zaljubljenost splasne, da muškarac više ne oseća ono što je ranije osećao prema toj ženi, da ga ona više ne uzbuđuje. Pošto još nije spreman da to prizna i da raskine vezu, on glumi. Međutim, kako ljubav ne može da se odglumi, nastaju problemi s erekcijom, a orgazam postaje nemoguć.

Piće! Previše pića takođe može da uskrati vrhunac i, da se ne bi mučio, muškarcu je lakše da glumi i da se prepusti snovima. Alkohol nas, naime, čini raspoloženijim za seks, ali su mogućnosti daleko manje. Isto dejstvo imaju i antidepresivi. Sve to udaljava muškarce od idealnog prepuštanja seksu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.