U trendu

Hari se verio ali ovih pet prinčeva su još ‘na tržištu’ (foto)

Iako je kraljevska veridba Princa Harija i Megan Markl usrećila mnoge, čini se kako ima onih koje ova vest nije obradovala. Neke devojke shvatile su da se lista muškaraca ‘plave krvi’ sužava.

Princ Husein bin Abdula II

Husein (23) ne samo da je princ Jordana, on je i zvezda društvenih mreža. Tamo pokazuje kako pešaći pustinjom, druži se sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, igra fudbal ili vozi svoj ‘besni’ motor koji je zamena za belog konja.

Šeik Hamdan bin Mohamed bin Rašid Al Maktum

Princ od Dubaija ima 35 godina, a prošao je vojnu obuku u Sendhurstu, a zatim otišao na školovanje u London. Obožava adrenalinske sportove i u uživa u pisanju poezije.

A different perspective through my friend's 👓 #goodmorning

A post shared by Fazza (@faz3) on

Princ Sebastien

Verovatno nikada neće postati kralj jer je najmlađi od petoro dece u porodici, ali to mu ostavlja dovoljno vremena za hobije poput skijanja, plivanja, ragbija i planinarenja. Princ Sebastijen ima 25 godina i vojni je zapovednik u luksemburškoj vojsci.

Princ Žan Kristof Napoleon Bonaparte

Rođen je 1986. i praprapranećak je svog svetski poznatog pretka. Iako je francuska monarhija ukinuta u 18. veka, veliki deo Francuza prepoznaje Žana kao budućeg vođu francuske vladajuće carske kuće. Katolik je i nema društvene mreže, a ima otvoren samo LinkedIn profil.

Princ Joakim

Pravo prvenstva ima njegova rođaka, princeza Elizabeta pa ovaj princ verovatno neće sesti na tron. Član je belgijske mornarice, a školovao se u Engleskoj i Italiji. Princ Joakim (48) iz Belgije obožava more i brodove.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike